Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők evolúciós fejlődése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők evolúciós fejlődése miért ebbe az irányba halad?

Figyelt kérdés

Manapság a nők sokkal érettebbek, mint korábban. Most ezen azt értem, hogy időnként már egy 15-16 éves lány is kifejlett mellekkel, testtel rendelkezik. Ami az ő génjei továbbadása szempontból érthető. Csakhogy olyan, mintha ennek a korai érésnek ára lenne. Ugyanis viszonylag hamar elveszítik a fiatalos vonásaikat. Durva becslés lesz, amit mondok, de szerintem többségük már a húszas éveik második felében elkezdenek "asszonyosodni".

Persze nem mindenkire jellemző ez, vannak, akiknek még jóval később is, - ahogy mondják - elkérik a személyi igazolványát. De ez kevesekre jellemző. Ezt azért említem, mert Alan és Barbara Peace említi, ha jól emlékszem, hogy a férfiaknak a fiatalos, kölyökképű nők tetszenek. Le is írták, hogy miért, mert az apai ösztönöket ébreszti fel bennük, vagy valami ilyesmi.

Ebből a szemszögből az evolúció igazán kétessé tette a nőket. Már tiniként kívánatosak, de ez a kivánatosság az idő előre haladtával csökkent. A legjobban azok járnak, akiken nem igazán fog az idő. Kérdés azonban, hogy az ő génjeik miért ilyen kevésbé elterjedtek a populációban!?

2022. jan. 4. 09:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy az echte látens pedofilok meg már Palvin Barbira is fújnak, hogy asszonyosodik, mert túl vastag a combja.
2022. jan. 4. 12:22
 52/66 A kérdező kommentje:

"Pont ez az. Ha a pedofil a nemileg éretlen gyerekekre bukik, akkor egy szőrös, melles kislányra bukni mi?"

Nem szeretnélek megbántani, de nekem egy szőrös, melles kislány olyan bizarr. Szóval akinek ez bejön... Hát nem tudom, milyen szexuális irányultsága van.

Amúgy te magad hogyan élted meg a helyzetet? Tetszettél magadnak, vagy utáltad magad?

Mi történt most, hogy nézel ki?

2022. jan. 4. 12:30
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a 30 feletti nőket ekéző gyerek, de tetszik, hogy kreatív. Új év, új név, most 20-as évek vége incel lesz a neve.
2022. jan. 4. 12:30
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

Én 2011-ben érettségiztem. Már akkor is voltak olyan lányok, akik éveket letagadhattak volna. Mások idősebbnek néztek ki a koruknál. Ez nem új jelenség. Inkább az emberek viselkedése, öltözködése változott meg. Ma olyan ruhákban engedik el otthonról a fiatalokat, amiben régen még otthon sem mutatkozhattak volna. Feszülős bőrgatya, és társaik.

Volt olyan osztálytársam, aki 17 éves korában stikában cigizett, nehogy megtudják a szülei. Ma már hol látsz ilyet?

Szerintem inkább a társadalom lett kevésbé szemérmes, nem az emberek érnek be előbb. Bár ez csak az én véleményem.

2022. jan. 4. 12:31
 55/66 A kérdező kommentje:

Most eszembe jutott egy történet. Mikor 7-8. osztályos voltam - tehát kb. 13-14 - éves, volt az osztályban egy lány, akinek nagy mellei voltak. De érdekes módon ez senkit sem érdekelt a fiúk közül. Talán egy megjegyzés volt rá, de ennyi. Elismertük, ha valaki szép, de a megbeszéléseink nem arról szóltak, hogy pl. Nikit (ez volt a neve a csajnak) mennyire megkefélnénk, meg milyen jó mellei vannak. Minket jobban érdekelt a foci, a videójaték stb. Mondjuk ez már több, mint 10 éve volt.

Ha megnézem a mai TikTok-on, instán nevelkedő szexuálisan túflűtött fiatalságot, a mai fiúk rárepültek volna Nikire, mint méhecske a virágra.

2022. jan. 4. 12:38
 56/66 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hetedikes, már akkor is bőven ment a csajozás az osztályban. Csomóan szerelmesek voltak, sokan jártak is valakivel. Abban a korban is voltak olyanok, akiket a videójáték érdekelt, de azok általában a gombasérós-melegítős fiúk vagy a duci lányok voltak.

A foci párkapcsolattól függetlenül érdekelte a legtöbb srácot, nem értem hogy zárja ki a kettő egymást.

Bőven ment már akkor is a csajozás/pasizás.

2022. jan. 4. 12:43
 57/66 A kérdező kommentje:

Én két párról tudok, akik nálunk összejöttek, de olyan, mintha ezek a párok nem is léteztek volna. Se a szünetben, sehol nem voltak együtt, nem is dumáltak egymással egész nap. Az egyik esterben hallottunk arról, hogy Szandi meg Ricsi együtt vannak. Aztán mikor szakítottak, akkor se történt semmi, annak sem volt jele.

Szóval az én osztályom eléggé éretlen volt ebben a témában. De jobb is. Nem örültem volna, ha olyan osztályban vagyok, ahol megy a kavarás. A fiúk es a lányok alapvetően két tábort alkottak, és azon belül is voltak kisebb csoportok.

Egyetlen fiú volt, aki mindig a lányokkal lógott, de őt melegnek gondoltam. Eleve olyan csajos volt, sose focizott velünk, meg semmi

2022. jan. 4. 12:50
 58/66 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 97-ben voltam 10, akkor jött meg, és én a harmadik voltam, akinek megjött az osztályban. A másik két lánynak is nagy melle volt. Hetedikben jött meg a legutolsó lánynak az osztályban. Akkor már simán volt csajozás meg pasizás.

Egyébként én észrevettem nem csak itt, de úgy általában, hogy a testi érettséghez vagy testalkathoz kötik az arcot, esetleg az öregséget... Mindenki azt hiszi, a vékony alkat meg a hosszú haj az, amitől fiatalnak hisznek - nem, a babaarc. Ami független a testtől.

Kifejezetten kövér voltam 29 évesen, és pár centis szőke hajam volt, és 18 alattinak hittek. Ez két nő volt, nem pasis seggnyalás. De engem mindig fiatalabbnak hittek a koromnál, hiába volt mindig nagy mellem.

Kíváncsi vagyok, akinek kort kell néznie, pl dohányboltos, az mire megy, testalkatra vagy arcra.

2022. jan. 4. 12:53
 59/66 anonim ***** válasza:

Engem mondjuk nem zavar ha egy gyerek gyerekként viselkedik. Csak ahogy megjelenik az osztályban egy új menő gyerek, a többi automatikusan rá akar hasonlítani.

Jött anno egy új csaj az osztályunkba, akinek melírozva volt a haja, műkörme volt és Mayo Chix cuccokban járt. Nyilván kitűnt a többiek közül, a fiúk is azonnal megkörnyékezték. Ez azt eredményezte, hogy a többi menő csaj is azonnal melíroztatott, körmöt csináltatott (akinek nem volt rá pénze csak kilakkozta) és elkezdtek menőbb ruhákban járni.

De ugyanez igaz a fiúkra is. Ha megjelent egy felnyírt, zselézett hajú srác az osztályban, aki még jól is öltözött, akkor minden lány belé lett szerelmes, ezért a fiúk is változtak a konkurencia miatt.

Sima csordaszellem.

2022. jan. 4. 12:56
 60/66 anonim ***** válasza:
58 26 éves vagyok, mások szerint jóval fiatalabbnak tűnök a kormnál.A dohányboltokban a hozzám hasonló korú eladók már nem szokták elkérni a személyimet, idősebb eladók idegen helyen viszont igen.
2022. jan. 4. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!