Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem bírnak várni a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírnak várni a fiúk?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom és még szűz vagyok. A legtöbb, ameddig eljutottam valakivel, az az ágyban csókolózás volt. Elég aktívan randizom mostanában, mert szeretnék már egy komoly kapcsolatot. Rendszerint ott siklik ki a dolog, hogy pár nap beszélgetés vagy egy találkozó után már szóba kerül, hogy a fiú már szexet akar. Nekem ez túl gyors, nekem idő kell ahhoz, hogy megbízzak valakiben és odaadjam magam neki. Egyik fiúval sem éreztem azt, hogy képes lenne rám mondjuk 1-2 hónapot várni és ez bosszant. Így úgy érzem, hogy mindenkinek csak szexre kellenék. Pedig tényleg nem kérek sokat, nem akarok senkit több hónapig váratni, de azért 1-2 találkozó után nekem túl gyors lenne. Tényleg nem lehet olyan fiút találni, aki képes lenne egy kicsit többet várni? Mindenkinek csak az a lényeg, hogy minél hamarabb megfektessen, ha meg nem adom magam oda neki, akkor tovább áll?

2021. nov. 11. 19:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Jaja, mikor is hol varjak rad?
2021. nov. 12. 12:37
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
24-es, te sajnos nagyon nem ismered a férfiakat! Egyik sem fog semmire tartani, ha első randin lefekszel vele. Jobb, ha ezt elfogadod, mert értem én, hogy értékes ember vagy, de a szemükben csak egy könnyen kapható nőcske.
2021. nov. 12. 13:45
 33/44 anonim ***** válasza:
16%

25-ös: Nem múlik el a nemi betegsége, és nem nullázódik le a partnereinek a száma sem. Hanem egyszerűen továbbáll, és nem vár. Ez történt a kérdezővel is. Ezt nem kell bánni egyáltalán, én pl. nem szeretnék a 125. lenni a sorban.

Ha egy férfi komolyan vesz a nőt, akkor meg sem meri említeni a szexet az első randin.

Ha első randin felmerül, akkor két dolog lehet:

1. Elutasítod, és soha többet nem látod.

2. Lefekszel vele, és soha többet nem látod.

Nyilván van olyan pasi, akivel érdemes egyéjszakás kalandba keveredni, de kevés az ilyen.

Ahol mondjátok, hogy házasság lett belőle, az a kivétel. És gondolom azért minden nap felmerül, hogy rajtam kívül még kivel fekszel le? Mert a férfiak már csak ilyenek.

2021. nov. 12. 13:48
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

"Egyik sem fog semmire tartani, ha első randin lefekszel vele" - és kit érdekel, mire tart egy random férfi?? Nőgyűlölővel nyilván randizni sem megyek el, aki meg normális, az nem ezt nézi.

Egyébként ha nem tart semmire egy nőt egy férfi, mert az lefekszik vele az első randin, akkor az magát is lenézi emiatt? Elvégre ő is ugyanúgy részt vesz a szexben. Vagy azt akarod mondani, hogy a férfi kettős mércével mér és ilyen véleményét kéne komolyan venni bárkinek is?

2021. nov. 12. 13:54
 35/44 anonim ***** válasza:
0%

Igen, a férfiak kettős mércével mérnek. Ez neked új?

Ha egy férfinak sok nője volt, egy nagy csődör. Ha egy nőnek sok partnere volt, az ribi.

Kérdezd meg akármelyik férfi ismerősödet, ha feleségül akar venni egy nőt, és kiderül, hogy mondjuk lefeküdt előtte 20 férfival, mit szólna hozzá. Nyakam rá, hogy elgondolkodnának az esküvőn.

2021. nov. 12. 13:56
 36/44 anonim ***** válasza:
78%
35, igen, ez nekem új, ugyanis az én férjem nem hiszi magát felsőbbrendűnek csak mert pénisz van a lába között, és szerencsére a társaságomban is értelmes emberek vannak.
2021. nov. 12. 14:02
 37/44 anonim ***** válasza:
Több mint 30 éve várok. Megfelel?
2021. nov. 12. 17:12
 38/44 anonim ***** válasza:
77%

Hat érdekes ez a kéthónap meg felhónap,meg 2 hét.

Mintha idő kérdése lenne hogy mikor szexelnél.Elhatarozom,hogy 30 nap es punktum.

Szval ahelyett hogy hataridőnaplót vezetsz,kéne inkább az érzesekre is adni.Mert ez eléggé olyan erzelemmentes,tervszerű valami.

Marpedig ha te betartod a hataridőt és tökre ful hidegen ,semlegesen állsz az udvarlódhoz,es majd egy gombnyomásra ,a tervezett 30,vagy 60 ik napon leszel tüzes odaadó nő,hát nem is tudom.

Szval tudod ez a fegyver 2 élű.

Mert ha ennyire vagyok neked izgalmas férfi,akit annyira kívánsz ,hogy 2 hónapig fél méterre setálsz mellettem,mikozben a vágyakozás 1 csepnyi szikrája sem látható rajtad..hát az számomra nem éppen egy üdvözítő, közös jövőt feltételez!

Nem azt jelenti hogy 1,2 randin okvetlen d..ni kell,mmert akkor tuti hogy összeilletek,hanem

egy kicsit több érzelmet a számítások,számolgatások helyett!!

2021. nov. 13. 20:46
 39/44 anonim ***** válasza:
20%

38-as, nyilván te is tudod, hogy félremagyaráztad a dolgokat.

Nem azt mondtam, hogy majd 2 hónap múlva megjön a kémia. Az vagy ott van az első randin, vagy nincs, ez nem alakul ki később. Viszont attól még, hogy vonzónak tartok egy férfit, ki kell ismerni ahhoz, hogy ilyen intim viszonyba kerüljek vele. És én már nem vagyok szűz, szóval teljesen megértem a kérdezőt.

Engem az sem érdekel, ha valaki az első randin lefekszik bárkivel, de azért ne mondjátok már, hogy ez a normális. Meg, hogy így köttetnek a házasságok. Lehet, hogy 1000-ből egyszer előfordul, de azért a legtöbb férfi nem sokra becsüli azt a nőt, aki fűvel-fával lefekszik.

Szóval én továbbra is azt mondom, hogy a kérdező ne adja fel, majd talál valakit, aki hajlandó várni. Aki meg nem, azért nem volt kár.

Nekem több férfi ismerősöm mondta, hogyha igazán akar egy nőt hosszú távon, akkor nagyon óvatosan hozza fel a szex témát. Ha első randin előjön ezzel, akkor nem érdekled igazán.

Nyugodtan le lehet pontozni.

2021. nov. 13. 21:44
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

"de azért a legtöbb férfi nem sokra becsüli azt a nőt, aki fűvel-fával lefekszik" - a férfiak is ugyanúgy lefekszenek fűvel-fával, sőt, általában ők sokkak szexcentrikusabbak.

Szóval ők, ha lehet, simán szexelnek az első randin, de közben lenézik miatta a nőt? Magukat nem nézik le?

Normális ember nem néz le senkit olyan dolog miatt, amit ő maga is megtesz, mellesleg előszeretettel. Aki abban méri a másik ember értékét, hogy mikor szexel, az számomra egy primitív gyökér.

2021. nov. 13. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!