Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem bírnak várni a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírnak várni a fiúk?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom és még szűz vagyok. A legtöbb, ameddig eljutottam valakivel, az az ágyban csókolózás volt. Elég aktívan randizom mostanában, mert szeretnék már egy komoly kapcsolatot. Rendszerint ott siklik ki a dolog, hogy pár nap beszélgetés vagy egy találkozó után már szóba kerül, hogy a fiú már szexet akar. Nekem ez túl gyors, nekem idő kell ahhoz, hogy megbízzak valakiben és odaadjam magam neki. Egyik fiúval sem éreztem azt, hogy képes lenne rám mondjuk 1-2 hónapot várni és ez bosszant. Így úgy érzem, hogy mindenkinek csak szexre kellenék. Pedig tényleg nem kérek sokat, nem akarok senkit több hónapig váratni, de azért 1-2 találkozó után nekem túl gyors lenne. Tényleg nem lehet olyan fiút találni, aki képes lenne egy kicsit többet várni? Mindenkinek csak az a lényeg, hogy minél hamarabb megfektessen, ha meg nem adom magam oda neki, akkor tovább áll?

2021. nov. 11. 19:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
78%
"Mert nem fekszem le fűvel-fával" - oké, de attól még, hogy van olyan ember, akivel lefekszel esetleg az első randin, az nem a fű-fa kategória. Barátnőm a férjével lefeküdt az első randin. Harmadik férfi akivel együtt volt, már 5 éve házasok. Majd megmondom neki, hogy ribi és fűvel-fával lefekszik. :D
2021. nov. 11. 21:19
 22/44 anonim ***** válasza:
30%

És ha az a tökéletes férfi az első randin végez a dolgával, nem nézi, hogy neked jó volt-e, aztán soha többet nem hallasz felőle?

Honnan tudod, hogy nem csinálja ezt hetente másik nővel? Nemi betegségekről hallottál már?

Azért mert szerencséd volt az első randin, attól még nem ez a követendő példa. Amúgy nagy általánosságban a férfiak semmire nem becsülik azt a nőt, aki az első randin fekszik.

2021. nov. 11. 21:27
 23/44 asdparade válasza:
84%

Én 25 vagyok, és szintén szűz (F). Ilyen esetben, ha tényleg többet éreznék irántad nem bánnám, ha az 1 hónap várakozást.

Ahogy korábban is írták, valszeg a fiúkat akikkel eddig találkoztál nem igazán érdekelte annyira a jellemed/belsőd.

De egyébként valamennyire meg tudom érteni, hogy van aki nem akar várni 1-2 hónapot. Egyszerűen csak meg kell találnod azt, aki fog.

Jobbat nem tudok mondani. :D

Szóval ez a kérdés egy nagy általánosítás, melyet a kiábrándultságot szült. Igenis vannak olyanok, aki tudnak várni.

2021. nov. 11. 21:38
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Az a férfi, aki abban méri a tiszteletet, hogy hányadik randin történik meg a szex, amiben ő is pontosan ugyanannyira van jelen, az a szememben egy szar alak. Engem ne azért tiszteljen senki, mert x ideig várattam, hanem azért tiszteljen, mert én egy tiszteletreméltó ember vagyok x,y tulajdonságaim és viselkedésem miatt. És ez nem fog változni csak azért, mert lefekszem valakivel az első randin vagy a századik randin. Nem leszek kevesebb, hiába próbálja beadni, hogy a nő értéke a szexualitásában van.
2021. nov. 11. 21:40
 25/44 anonim ***** válasza:
81%
Mert 22, ha 2 hónap múlva fekszik csak le vele, akkor elkerülik a nemi betegségek, vagy akkor lenullázódik a férfi korábbi partnereinek a száma? Segíts ki kérlek, mert nem értem ezt a logikát.
2021. nov. 11. 21:44
 26/44 anonim ***** válasza:
20%
én ha olyan lány lennék és ott élnék ahol te várnék rád, és ha én ilyen vagyok biztos van még pár ilyen is szoval keresgess csak f/28
2021. nov. 11. 21:57
 27/44 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként a szóbakerülő szex általában csak szóban is marad, attól ne dobj egy fiút mert a szexről dumál. Nem biztos hogy harap is az a kutya ha ugat. Szóval fogod és dumálgattok tovább randizgattok. Egyszer eljön az a pont mikor te is úgy leszel vele hogy na miért ne, lehet hogy 2 hét lesz. Csak stresszelsz rajta, mert még nem történt veled meg, azaz Szűzvagy.
2021. nov. 11. 22:02
 28/44 anonim ***** válasza:
49%

Sajnos a többség ilyen, de nem mind. A lényeg, hogy amiatt ne hagyd magad, mert attól félsz, hogy másképp nem tart ki melletted. Akkor az annyit is ért. A fontos az, hogy tudd, hogy mit akarsz és az a valaki jönni fog.

Nem baj, hogy eddig vártál, akkor érdemes csak belevagni valakivel, ha te is úgy érzed.

Én is későn kezdtem az isnerkedest, hagytam is zsaroló magamat, sok minősíthetetlen pasi volt az életemben, aztán lassan megtanultam a leckét. Letisztaztam magamban, hogy mi az a szint, ami alá nem megyek és csak arra koncentráltam, hogy nekem mi a jó és meg is érkezett az életembe a nagy szerelem.

2021. nov. 11. 22:14
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki nem szűz, azzal nehéz ...
2021. nov. 11. 22:22
 30/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek! Így látom, hogy vannak akik várnának. :)
2021. nov. 12. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!