Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bírnak a csajok?
Nem értem. Nem vagyok jóképű, gazdag, nagypofájú, dívatot követő, kigyúrt, menőhajú és a méreteim is átlagosak.
Mégis csomó szép csajnak bejövök.
Hány éves vagy? :D
De egyébként egyetértek az előttem szólóval, minden lánynak más jön be. Aki nekem tetszik, nem biztos, hogy a barátnőmnek is. Ráadásul nem is mindenki arra utazik, hogy a pasi szuperszexi vagy szupergazdag, stb. legyen. Sok lánynak (pl nekem) teljesen más, belső értékek a fontosak. Például őszinteség, kedvesség, gyengédség, stb. Illetve én azt is szeretem, ha okos a pasi :)
Teljesen elképzelhető, hogy sok lánynak bejössz, látod már? :) Hagyjuk a sztereotípiákat! :D
Most komolyan idejöttél disekedni?? :D
Ha meg véletlenül tényleg így van, miért nemazokat a lányokat kérdezed meg, akik "bírnak", hogy mit esznek rajtad??
Nem épp dicsekedni akartam, csak kicsit fura, mert tizenévesként közel sem foglalkoztak velem ennyit.
Azt, hogy mennyire vagyok okos, kedves nem tudom. Igyekszem.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!