Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem birnak a csajok?

Nem birnak a csajok?

Figyelt kérdés
fail.3,5 év küszködés, sirás, fél év pszichologusi segitség, rengeteg elbukott kredit árán végre lett egy kis barátnöm, aki szép, aki kedves, és kiván.hétvégente tudunk találkozni, most mennék hozzá 2. alkalommal, egyébként eddig egyszer nála aludtam, meg kétszer találkoztunk egy másik városban.nem volt még sex, csak matatás, de még ott sem merült ki minden lehetöség.az e heti alkalmat viszont keresztbe huzza, hogy beteg vagyok, már egy hete, pedig szeded gyogyszert, és eddig ilyen szeptember közepén sose voltam beteg, meg ugy évközben sem nagyon, ha igen, akkor az 2-3 nap alatt elmult.DE MOST ez kellett...hát miért ver engem a sors??? most kivánnnnnya a testem, de vajon két hét mulva is fogja?lehet jön majd a meggondolja magát téma, és az egész szenvedésem ott folytatodik, ahol abbamaradt.
2010. szept. 17. 17:35
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
és nem is szoltam a megannyi botrányos kérdésemröl, ami itt el lett szorva.
2010. szept. 17. 17:37
 2/26 anonim válasza:
Szerintem 2 héten belül nem fogod elveszíteni a szexuális étvágyadat^^
2010. szept. 17. 17:38
 3/26 A kérdező kommentje:
és ő?
2010. szept. 17. 17:39
 4/26 anonim ***** válasza:
95%

kérdezd meg tőle:

csaj, fogsz akarni szexelni velem októberbe is?

2010. szept. 17. 17:40
 5/26 A kérdező kommentje:

na hát az a baj, hogy amikor már ilyet kell kérdezni, az fail.

nem kéne hagyni, hogy álmodozzon rolam, meg gondolkodjon...a végén még rájön, hogy inkább hagy a pichába, mit neki ilyen 2 heti találkozások már az elején.

2010. szept. 17. 17:42
 6/26 anonim ***** válasza:

hívd fel te szerencsétlen és mond meg neki h beteg vagy, és beszélj meg vele egy másik talit ennyi nem tom mit kell ezen gyötrődni, én meg örülnék ha lenne csajom...

Jah és ha a csajt nem zavarja h folyik egy picit az orrod akkor menny nyugottan!

2010. szept. 17. 17:42
 7/26 emberke válasza:

kedves válaszoló szerintem ígyis írhatta:

2 HÉT ALATT HA VALAKI ELVESZÍTI A SZEXUÁLIS ÉHSÉGÉT ANNAK VAGY ROSSZ A PÁRJA VAGY SZIMPLÁN HÜLYE

mivel aki ittvan az mindenki profi így első kiesik

mivel aki ittvan az nem hülye....khm....

ergó nincsen semmi gond

2010. szept. 17. 17:43
 8/26 A kérdező kommentje:
a másik tali, mint ahogy irtam, csak jövö hétvégén lehetne.
2010. szept. 17. 17:43
 9/26 emberke válasza:
akkor nemértem mi a baj vele jövőhéten is lehet talizni nem?
2010. szept. 17. 17:44
 10/26 A kérdező kommentje:

valoban? a lányok ilyenek szoktak lenni?

én azt hittem, hogyha nem perfekt a dolog, akkor kb 3-4 nap alatt találnak egy jobb kant.

2010. szept. 17. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!