Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem birnak a csajok?

Nem birnak a csajok?

Figyelt kérdés
fail.3,5 év küszködés, sirás, fél év pszichologusi segitség, rengeteg elbukott kredit árán végre lett egy kis barátnöm, aki szép, aki kedves, és kiván.hétvégente tudunk találkozni, most mennék hozzá 2. alkalommal, egyébként eddig egyszer nála aludtam, meg kétszer találkoztunk egy másik városban.nem volt még sex, csak matatás, de még ott sem merült ki minden lehetöség.az e heti alkalmat viszont keresztbe huzza, hogy beteg vagyok, már egy hete, pedig szeded gyogyszert, és eddig ilyen szeptember közepén sose voltam beteg, meg ugy évközben sem nagyon, ha igen, akkor az 2-3 nap alatt elmult.DE MOST ez kellett...hát miért ver engem a sors??? most kivánnnnnya a testem, de vajon két hét mulva is fogja?lehet jön majd a meggondolja magát téma, és az egész szenvedésem ott folytatodik, ahol abbamaradt.
2010. szept. 17. 17:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
59%-osat jelentse már valaki, hogy fasság a válasza!
2010. szept. 19. 12:29
 22/26 anonim ***** válasza:

űűűha inkább te vagy fail!!!

XDXDXD

ezek a válaszok .... :DDD

2010. szept. 19. 18:31
 23/26 A kérdező kommentje:
az.
2010. szept. 19. 21:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha nem jó, én nem erőltetem, mégsem vagyok k*rva, csak belátó. Úgyhogy mehettek ahova gondoljátok...

Ja, ennek ellenére egy betegség más téma, hívd fel telefonon, mondd meg neki, hogy ez van, sajnálod, szeretnéd. Használd ki szépen, örülj, hogy végre van kivel szexelni, a nevében is köszi a hozzáállást, hogy az a legnagyobb fájdalmad, hogy majd két hét múlva nem akar már d*gni veled. Persze mi vagyunk k*rvák.

2010. szept. 19. 23:19
 25/26 A kérdező kommentje:
jaj, ne hidd, hogy mindenkinek olyan alapvetö dolog, hogy van egy kapcsolata! nekem rengeteg szenvedésen kellett keresztülmenni mig ez összejött, persze teljesen véletlenül jött össze.és természetes, hogy görcsösen ragaszkodom hozzá, pedig nem a legjobb, annakokán, hogy hetente találkozhatunk csak.másrészt meg önszántábol orálozott, nem kérte senki rá.valahol, valahogy pedig nekem is el kellett kezdeni, anyámék szerint élhetnék életem végéig is egyedül, most is ugy állnak a dologhoz, mintha egy kutyám lenne, akit egy félorára elvisz sétáltatni az ember, és le van tudva, ha meg nem ér rá, akkor az se baj.és még ök papolnak, hogy nekik mekkora megkönnyebbülés, hogy csajjal láttak.baassszák meg, hát akkor fényképezkedek pénzért ismeretlen nökkel, és akkor annak is igy fognak örülni, hogy növel látnak? az, hogy milyen a kapcsolatom vele, az öket egyáltalán nem érdekli.ha vége lenne ennek az amugy is semmilyen szinten állo kapcsolatnak, és visszazuhannék abba a szerencsétlen állapotba, mint elötte voltam, azt meg szora sem méltatnák.hagggyukmá
2010. szept. 20. 11:02
 26/26 anonim ***** válasza:
tegnap 23:19 IGEN
2010. szept. 20. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!