Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem birnak a csajok?

Nem birnak a csajok?

Figyelt kérdés
fail.3,5 év küszködés, sirás, fél év pszichologusi segitség, rengeteg elbukott kredit árán végre lett egy kis barátnöm, aki szép, aki kedves, és kiván.hétvégente tudunk találkozni, most mennék hozzá 2. alkalommal, egyébként eddig egyszer nála aludtam, meg kétszer találkoztunk egy másik városban.nem volt még sex, csak matatás, de még ott sem merült ki minden lehetöség.az e heti alkalmat viszont keresztbe huzza, hogy beteg vagyok, már egy hete, pedig szeded gyogyszert, és eddig ilyen szeptember közepén sose voltam beteg, meg ugy évközben sem nagyon, ha igen, akkor az 2-3 nap alatt elmult.DE MOST ez kellett...hát miért ver engem a sors??? most kivánnnnnya a testem, de vajon két hét mulva is fogja?lehet jön majd a meggondolja magát téma, és az egész szenvedésem ott folytatodik, ahol abbamaradt.
2010. szept. 17. 17:35
1 2 3
 11/26 emberke válasza:
89%
na akikről te beszélsz azoknak az a nevük hogy kurv@
2010. szept. 17. 17:45
 12/26 anonim ***** válasza:

Részvétem testvér, osztozok a fájdalmadban, csak remélem nálam ez nem tart el 3 és fél évig, pszichológushoz sem akarok menni vele, de alapvetően a helyzet ugyanaz, csak nálam egyel kevesebb barátnő van. Tudom hogy nehéz úgy tanulni, ha mástól nem tudsz rá figyelni. De ha már én ott tartanék mint te sz*rnám le azt a pár napot, ez miatt nem fog otthagyni.

20F

2010. szept. 17. 18:19
 13/26 anonim ***** válasza:
Öreg., lehet egy tökéletes roncshalmaz vagy, de amíg egy kicsit is elhiteted magaddal hogy nem, addig a csaj igenis fog várni egy hetet. csak ne nyávogj neki, és ami ennél is fontosabb, merj beszélni vele őszintén. "SZARUL ÉRZEM MAGAM, NÁTHÁS VAGYOK", amúgy nem ez fogja zavarni hogy folyik az orrod.., úgyhogy hajrá, és HAVE FUN.
2010. szept. 17. 18:23
 14/26 anonim ***** válasza:
Miért nem hiv fel a csaj és bátorit?
2010. szept. 17. 19:06
 15/26 A kérdező kommentje:
hogy? menjek nála betegen is?
2010. szept. 17. 19:09
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem kell elmondani mit mondjon egy csaj? Komolyan ha nem jön rá magától mikor mi a teendö akkor sajnálhatod mert rossz úton jársz,ez a csaj akkor nem a te álmaid nője! Ha én lennék a csaj helyébe felhivnálak és beszélgetnék elöször is veled,hogy vagy de öszintén! Betegeskedel? Miböl gondolod hogy nem várnék rád ezerszer ezer évet is? Ez csak egy álapot,nem végleges! Én ezt mondanám! És hogy Mennyire fontos vagy nekem,te vagy nekem a mindenem,te vagy nekem a fény az éjszakában,ott vagy minden sóhajomban,minden percemben,ami nélküled töltök el egy örökkévalóságnak tünik,tudod hogy számithatsz rám mindig,te is igy éreznél ha én beteg lennék nem igaz?
2010. szept. 17. 20:09
 17/26 A kérdező kommentje:
és de még a dolgok nagyon elején vagyunk.simán dobhatna még.
2010. szept. 18. 11:47
 18/26 anonim ***** válasza:

Náthás vagy..ÉS???

Attól még lehet talizni..-.-"

Ha mi is így gondolkodnánk a barátommal kb már 2 hete nem is taliztunk volna..

Nem vagy halálos beteg egy kis náthától semmi baja nem lessz sztem..

Ha annyira az elején járnátok amennyire elmondod sztem nem aludnátok egymásnál

2010. szept. 19. 12:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Lusta voltam elolvasni a kérdést...úgyhogy nem tudom
2010. szept. 19. 12:14
 20/26 A kérdező kommentje:
hát pedig eléggé az elején járunk...elsö csók is már az ágyban volt, 1 órával utána (kb) már szájában volt a pálca.és nem náthás vagyok, hanem valami baktérium okozta hörgögyulladás.1600ft-os gyogyszert kell szednem, és 3 szem van benne összesen.szal elég durva.most is bevettem a 2. szemet, de már szédelgek össze-vissza.
2010. szept. 19. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!