Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem bírnak várni a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírnak várni a fiúk?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom és még szűz vagyok. A legtöbb, ameddig eljutottam valakivel, az az ágyban csókolózás volt. Elég aktívan randizom mostanában, mert szeretnék már egy komoly kapcsolatot. Rendszerint ott siklik ki a dolog, hogy pár nap beszélgetés vagy egy találkozó után már szóba kerül, hogy a fiú már szexet akar. Nekem ez túl gyors, nekem idő kell ahhoz, hogy megbízzak valakiben és odaadjam magam neki. Egyik fiúval sem éreztem azt, hogy képes lenne rám mondjuk 1-2 hónapot várni és ez bosszant. Így úgy érzem, hogy mindenkinek csak szexre kellenék. Pedig tényleg nem kérek sokat, nem akarok senkit több hónapig váratni, de azért 1-2 találkozó után nekem túl gyors lenne. Tényleg nem lehet olyan fiút találni, aki képes lenne egy kicsit többet várni? Mindenkinek csak az a lényeg, hogy minél hamarabb megfektessen, ha meg nem adom magam oda neki, akkor tovább áll?

2021. nov. 11. 19:32
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm 6-os, remélem tényleg így lesz.

5-ös nem játszom a hard-to-get-et egyáltalán, hanem nekem tényleg fontos ez. Ezt meg is beszélem azzal, akivel randizom. Hogyha azt a mondatot nem érted, akkor nagyon sajnálom. Szerintem az első alkalommal igenis odaadja az ember magát a másiknak. Érdeklődést és tetszést nem csak szexszel lehet kifejezni, nagyon sajnálom hogy a tapasztalat mégis azt mutatja, hogyha nem adom be rögtön a derekam, akkor már biztos nem is kedvelem az illetőt...

2021. nov. 11. 20:01
 12/44 anonim ***** válasza:
34%

Nagyon kis naiv vagy. Ha valakinek csak szexre kellesz, akkor majd teszi neked a szépet 2 hónapot, esetleg közben megdug mást/másokat, aztán ha beadod a derekad megkettyint, aztán többet nem keres.

Ha valakit meg komolyan érdekelsz, ha az első randin van szex is ugyanúgy érdekelni fogod utána is, mert ez rohadtul nem ezen múlik

2021. nov. 11. 20:14
 13/44 anonim ***** válasza:
75%

Szard le az ilyen férfiakat, mást nem tudsz csinálni és ismerkedj tovább.

Egyébként nekem nem volt olyan nagy dolog hamar szexelni ismerkedéskor, mert szeretek szabadon szexelni, de olyan takony férfiakkal találkoztam már, hogy igazából várjanak csak inkább a jövőbeli férfiak, ha akarnak tőlem valamit. Ha pedig elkezd ezen hisztizni, akkor pont olyan takony, mint akikkel lefeküdtem és nincs is gusztusom tovább ismerkedni, ennyi.

Csak azért, mert itt rinyálnak neked a kommentekben egyesek, nem kell beadnod a derekad senkinek.

2021. nov. 11. 20:26
 14/44 anonim ***** válasza:
96%
Én 20 évesen veszítettem el a szüzességem, akkori barátom 25 éves volt, és 4 hónapot várattam kb. a szexszel. Együtt voltunk évekig. A jelenlegi barátommal 1 hónap után már szexeltem, hisz nem voltam szűz. De kicsit amúgy sajnálom, hogy egyáltalán nem adtuk meg vele a módját az 1. alkalomnak. Lehet nem kell olyan nagy romantika, mint ami volt szüzesség elvesztésekor, de azert valami extra lehetett volna. Fura, hogy nem volt, tekintve, hogy a barátom is meg én is romantikus típusok vagyunk.
2021. nov. 11. 20:45
 15/44 anonim ***** válasza:
89%
Nevetséges, hogy némelyik pasi nem tudna várni 60 napot. Ordas nagy kamu. Ha nincs nőd is kibírod szex nélkül hónapokig/évekig.
2021. nov. 11. 20:46
 16/44 anonim ***** válasza:
73%

Ne ezekből a válaszokból vondd le a messzemenő következtetést. Szűz vagy nem, aki 1-2 randi után lefekszik valakivel az egy nagy ribi.

Én azért szoktam olyan 10-12 randit is várni. Tovább már én sem bírom. Aki ennyit nem bír kivárni, az tényleg csak azt akarja.

Amúgy meg egy nő részéről ehhez tényleg kell bizalom, elég kiszolgáltatott helyzetet tud teremteni a dolog, egy fél órás beszélgetés után én sem tudnék senkivel lefeküdni, pedig már nem vagyok szűz.

Amúgy tényleg ne ezzel kezd, mert ettől megijednek a férfiak. Én 3 hónapig jártam valakivel, amikor megtörtént az első, kibírta, én akkor voltam 19, ő meg 21. Szerintem aki ennyit nem bír várni, azért nem érdemes búsulnod.

2021. nov. 11. 20:56
 17/44 anonim ***** válasza:
85%
12-esnek nincs igaza. Ha szexet akar, és nem kapja meg, akkor lelép, és nem udvarolgat hónapokig.
2021. nov. 11. 21:00
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám, hogy a fiúk lehet, hogy nem tudnak de egy férfi igen. Persze nem garancia de érettebb fejjel fel lehet fogni.

Ki se lehet normálisan ismerni a másikat 1-2 randi után... Ki milyen értékrendet képvisel. F30

2021. nov. 11. 21:02
 19/44 anonim ***** válasza:
91%
"aki 1-2 randi után lefekszik valakivel az egy nagy ribi" - miért is?
2021. nov. 11. 21:02
 20/44 anonim ***** válasza:
61%
Mert nem fekszem le fűvel-fával. Semmit nem tudsz róla, csak hajt a véred. Legyen már egy tartása a nőnek, hogy megválogatja, hogy kivel bújik ágyba!
2021. nov. 11. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!