Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem bírnak várni a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírnak várni a fiúk?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom és még szűz vagyok. A legtöbb, ameddig eljutottam valakivel, az az ágyban csókolózás volt. Elég aktívan randizom mostanában, mert szeretnék már egy komoly kapcsolatot. Rendszerint ott siklik ki a dolog, hogy pár nap beszélgetés vagy egy találkozó után már szóba kerül, hogy a fiú már szexet akar. Nekem ez túl gyors, nekem idő kell ahhoz, hogy megbízzak valakiben és odaadjam magam neki. Egyik fiúval sem éreztem azt, hogy képes lenne rám mondjuk 1-2 hónapot várni és ez bosszant. Így úgy érzem, hogy mindenkinek csak szexre kellenék. Pedig tényleg nem kérek sokat, nem akarok senkit több hónapig váratni, de azért 1-2 találkozó után nekem túl gyors lenne. Tényleg nem lehet olyan fiút találni, aki képes lenne egy kicsit többet várni? Mindenkinek csak az a lényeg, hogy minél hamarabb megfektessen, ha meg nem adom magam oda neki, akkor tovább áll?

2021. nov. 11. 19:32
1 2 3 4 5
 1/44 Noren1989 ***** válasza:
13%

Lehet vàrni, de azt max a 25alatti fiúcskàk hiszik el, h ebből tartós téma is lehet.

35felett meg màr abban nem hinnék, h nem eltartós 😉😂😅😅😅

2021. nov. 11. 19:34
 2/44 anonim ***** válasza:
16%
Ezért kellett volna ezt sokkal korábban, 16,17 évesen járogatni, a te korosztályod már aktív,azrán utána jön hogy lecserél mert tapasztalatlan vagy stb...
2021. nov. 11. 19:36
 3/44 A kérdező kommentje:
Nos, nem akartam leírni az élettörténetemet, de ha már itt tartunk, amikor más 16-17 évesen az első kapcsolatában szokott lenni, nekem akkor volt egy egyoldalú szerelem az életemben. Ezért nem volt akkor barátom.
2021. nov. 11. 19:41
 4/44 anonim ***** válasza:
63%
Keress szűz fiút
2021. nov. 11. 19:45
 5/44 anonim ***** válasza:
20%

"nekem idő kell ahhoz, hogy megbízzak valakiben és odaadjam magam neki" - kérdező, ebben mi az odaadás? Azért gondold végig ezeket a mondatokat. A szexben mindenki egyenlő, te is annyit adsz, amennyit a másik, nem többet, nem kevesebbet. Nem kegyet gyakorolsz, hogy te odaadsz neki valamit, ahogy ő sem vesz el tőled semmit.

Nekem férfiként fura lenne, hogy egy 23 éves nő játssza a hard-to-getet. Ez a gondolkodás/viselkedés 16-17 évesen még elmegy, na, de 23 évesen neked pl. nincs igényed a szexre?

Azt gondolnám konkrétan, hogy nem veszel komolyan, nem érdekellek, vagy van más, aki jobban tetszik. Szóval nem biztos, hogy hónapokat várnék, de ez én vagyok.

2021. nov. 11. 19:46
 6/44 anonim ***** válasza:
77%
Rossz emberekkel kezdesz, lásd mint 5-ös. Ha valakit te fogsz érdekelni valóban, akkor nem lesz probléma, hogy nincs rögtön szex.
2021. nov. 11. 19:55
 7/44 anonim ***** válasza:
33%
6-os, a rögtön szex, meg a két hónap között azért van átmenet. És csak azért, mert én nem vagyok hajlandó 2 hónapot várni, még nem leszek rossz ember, max nem egymást keressük.
2021. nov. 11. 19:56
 8/44 anonim ***** válasza:
25%
Én sem várnék 2 hónapokat senkire, és ezt fiatal nőként írom. Nekem egy igazi férfi/nő kellene, nem egy agyban tini, akit pátyolgatni kell, mert fél, vagy mert tapasztalatlan.
2021. nov. 11. 19:59
 9/44 anonim ***** válasza:
23%
Ja, meg 23 évesen fiúként hivatkozni a férfiakra. :D Nem tudom, hány évesekkel randizol, de azért a te korodban vagy pár évvel idősebb embert lefiúzni. :D
2021. nov. 11. 20:01
 10/44 anonim ***** válasza:
21%
Aki mással szexel az tud várni sokat..
2021. nov. 11. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!