Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megfigyelte már ezt a tipikus női reakciót, ha egy átlagos pasi odamegy hozzájuk és kezdeményez? Nem bírnak válaszolni a legtöbben? Pedig jókat mondok mindig, tényleg.
És akkor még mi vagyunk a gyávák. Azt gondolom, hogy-bár valószínű nem tetszik majd nekik, amit most mondok-abban, hogy olyan sok ember van egyedül, oroszlánrésze van ennek a hülye női természetnek. Azt sem értettem soha, hogy mi értelem van annak, hogy együtt beszélget velük az ember, majd elmennek táncolni és azután jön a "szokásos kibúvó szöveg."-Azaz kimegyünk a WC-re/iszunk valamit, mindjárt jövünk. És persze hajnalig várhatsz rá, akkor sem fog visszajönni...
Engem nem érdekel a sok hülye magyarázat, hogy női gondolkodás így, másféle működés amúgy, a gerinc és a jellem mindkét nemnél elvárható. Ha pedig ez nincs emg, akkor nem a Gykori Kérdések-en kell panaszkodni utána.
Én sajnos valamennyire magamra ismerek, nehezen oldódok fel társaságban, főleg férfi társaságban, zavarba jövök, néha nem tudok mit mondani. Persze azért nem hagyom, hogy sokáig tartson a kínos csend, de olyankor elég nehéz témát találnom. Ezért én is jobban szeretem azokat a pasikat, akik magabiztosak, lazák, tudnak és szeretnek beszélni, akik mellett nem fullad be a társalgás.
Nagy szerencsémre a párom pont ilyen, és plusz szerencse, hogy ő meg pont olyan típusú nőt szeretett volna mindig is, mint amilyen én vagyok.
Nem tudom, de nekem eddig mindig minden lány eljött EGYEDÜL a randira, ha hívtam és soha nem hagytak ott úgy, hogy "kimegyek a wc-re"...
Veled lehet a gond.
"Azt sem értettem soha, hogy mi értelem van annak, hogy együtt beszélget velük az ember, majd elmennek táncolni és azután jön a "szokásos kibúvó szöveg."-Azaz kimegyünk a WC-re/iszunk valamit, mindjárt jövünk. És persze hajnalig várhatsz rá, akkor sem fog visszajönni... "
Mert le akarnak rázni.
" Pedig jókat mondok mindig, tényleg."
Úgy tűnik, annyira mégsem.
Tényleg nincs "pasim", férjem van. :D
4-es voltam.
# 8
Ja, értem.
Legyen, ahogy akarod: Elismerem, hogy egy csődtömeg vagy. Most jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!