Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adott egy átlagos, egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy átlagos, egyáltalán nem érdekes ember, tipikus "Okoska", akinek senkije sincs, mit tehetne?

Figyelt kérdés

Még nem volt barátnőm, de nagyon kívánom, önkielégítek, naponta többször is, de nővel még nem voltam persze. És ez rettenetes dühvel tölt el a többi pasi iránt, hisz mindenkinek jut, csak nekem nem. Nem tudok rosszfiú lenni, csak egy nyálas tudósgyerek vagyok, ami persze egyenlő azzal, hogy a "csak barát" kategóriába kerülök, minden nőnél. Most jelenleg van egy munkatársnőm, aki nagyon beindított, és rengeteg cikis helyzetbe is kerülök emiatt (fránya merevedés :S). Valószínűleg ő is barátként kezel. Már arra is gondoltam hogy szexuális teljesítménycsökkentőket szedjek, de inkább nem akarom, nehogy legyen mellékhatása.

Mit javasoltok?

26/F

2009. dec. 14. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy okos fiú is lehet vonzó. Csak azért van határ. Butaság mert neked is jut nő, csak keresned kell! Járj bulizni, kávézóba, ismerj meg embereket, és tutira akad valaki akinek ez bejön. 26 éves vagy, már meg kellett volna őrülnöd! Élvezd hogy fiatal vagy, mosolyogj sokat, és legyél magabiztos! Ez bejön a csajoknak. Legyél kedves és vicces!
2009. dec. 14. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Terjedelmes ez a téma ami hozzákapcsolódik ehhez (akár száz oldalakon át lehetne fejtegetni), itt nem lehet csak úgy válaszolni rá.. Tudósgyerek vagy, ok okozat minden, tehát mindennek van oka, biztos érted az alapfilozófiát.

Megkereshetsz mailben, hogyha ez amit írok nem lenne elég, segítek szívesen!

A nőkben vonzalmat kell ébresztened. Lehetsz te kemény fiú, lehet izgi életed, vagy a világ legszelídebb embere is lehetsz, ha nincs vonzalom, nem keltesz benne érzéseket, ennyi volt.

A lényeg a hozzáállás, hogy hogyan érzel a tevékenység és önmagad iránt. Azért ezek a fontosak, mert az érzelmeink határozzák meg a cselekedeteinket. És mindig a cselekedeteink határozzák meg az eredményeinket. Ez kicsit elvont, de csupán arról van szó hogy érezd jól magad, tiszteld és becsüld magadat, és várj jót..Számíts jó eredményre. Ki kell űzni az elmédből a negatív gondolatokat, csak pozitívakat szabad megengednek (ezt mutatják az érzéseid, ha jó érzéseid vannak jó irányba haladsz) Számíts mindig jóra, mindig várd a legjobbat!.

Elmondjam miért nem vonzódnak általában a férfiakhoz a nők? Nem olyan nagy titok, nem olyan nagy dolog. Azért nem mert nem tartják vonzónak magukat, nem tartják magukat érdemesnek egy jó nőre, nincs önbizalmuk, illetve nem jó a kapcsolatuk önmagukkal (így mással hogyan lehetne jó?).

Ezek az alapvető problémák, nagyon gyakoriak a mai világban.

2009. dec. 14. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyu! Amit most leírtál magadról, egy az egyben rám illik! Nekem is 21 éves koromig kellett várnom hogy végre legyen barátnőm. Kérdeztem is tőle hogy miért van velem, mit szeret bennem hiszen egy unalmas "okostojás" vagyok. Azt mondta hogy neki bejönnek az "okostojások" és hogy nincs olyan hogy unalmas ember, mindenkivel lehet valamit csinálni és mindenkiből ki lehet hozni valamit. Szóval fel a fejjel. És az hogy barátként kezel egy nő nem tudhatod. Próbálkozz lassan óvatosan, ügyesen és OKOSAN közeledni felé. Hiszen te magad mondod hogy okos vagy akkor ezt használd is ki. A nőknek az ész kell hidd el. Aki csak a farokra hajt az nem is érdemel meg egy ilyen férfit.
2009. dec. 14. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Vegyél egy BMW M3at, vagy Audi S4 et. Megoldják a problémádat ;)
2009. dec. 14. 22:57
 5/6 anonim válasza:
51%

okostojás is kellhet vkinek,talán a te bajod hogy nem mozdulsz ki!!!!ha magabiztos vagy és udvarias minden nőt elcsábíthatsz(na persze azért a jó megjelenés is számít!mondjuk nem tom hogy nézel ki...)h nem vagy ilyen,próbálj az lenni,+laza!az ilyen pasi mindig yooo!;)

nekem szimpatikusabbak az okos pasik,akiknek nem csak a szexen jár az eszük,hanem normális dolgokról is ellehet velük beszélgetni!!!!légy erre büszke!

remélem vmicskét segítetem!

22-l

2010. jan. 29. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Vannak nőneműben is ilyen "okoskák", ahogy te írtad. Keress egy ilyen lányt.
2011. nov. 26. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!