Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elmegy a kedve az ismerkedéstől, ha túl hamar van szex?

Kedves kérdező, van egy illúzió amit fontos lenne észrevenned.
NEM A FÉRFIAK 90%-A ilyen! Nem vagyok ilyen se én, és kb egyetlen ismerősöm vagy barátom se. Pedig az nagy minta.
Azon férfiak 90%-a ilyen AKIKET TE VÁLASZTASZ, hogy ismerkedj velük. Rengeteg lány van akitől soha nem hallottam, hogy erről panaszkodnának mint te, jól sikerült randijaik vannak normális srácokkal. Vajon miért? Ők miért találnák meg varázslatos módon azt a 10%-ot amit te keresel?
Elmondom miért: mert van valami ezekben a férfiakban ami neked tetszik és ezért vonzod be folyton őket. Valószínűleg a legtöbbük oylan férfi volt akik hozzászoktak hogy már az első randin megkapják a nőket és nem is akarnak komoly kapcsolatot. Ha neten ismerkedsz akkor ez nem meglepő, van a férfiaknak egy 20%-a akik népszerűen a nők körében, valószínűleg te is velük randizol, ők meg ehhez szoktak hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!