Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elmegy a kedve az ismerkedéstől, ha túl hamar van szex?

Hat de most kerdezo, tegyuk fel h te es en randizunk dumáltunk mar online egy csomót es klappol minden stb randiztunk is mar párszor van kemia de te kb 1honapot varatsz mire eljutunk a szexig s kiderul h nagyon rossz vagyok benne, de tenyleg pocsék. El is megy a kedved az egésztől es nem akarsz tobbet latni kb.
Vagy par randi 2-3 utan derul ki borzalmad vagyok.
melyik a roszabb h hamar kiderult az igazság vahy h tobb hónap ment a levesbe amig olyannal is epithetted volna a kapcsolatot aki esetleg kielegit amikor es ahogy akarod.
Nem azt mondom h elso randin menjen a biznisz de azert annyira elhuzni se jo, meg akkor ha lassan halad a dolog jonnek azok a dolgok h nem ferfias mert nem mer kezdemenyezni v stb

22 Az első szex nagyon ritkán tökéletes.Ha megvan a kémia, akkor nagy baj nem lehet, össze kell szokni.Ezen dolgozni kell, és megéri.Az a baj, hogy sokan azt hiszik a jó kapcsolat, jó szex magától értetődő a megfelelő emberrel.Ez nem így van.Akkor is kell érte tenni, csak ha két ember nem is illik össze, akkor nincs mit tenni.Ez azért 1 hónap ismerkedés után kiderül.
Ahol megvan a kémia, a szellemi és lelki összhang, ott kis odafigyeléssel szépen össze lehet csiszolódni.
Szerintem az sokkal borzalmasabb, mikor hamar megtörténik a szex, véletlen nagyon jó, csak ahogy alább hagynak a hormonok derül ki, hogy egyébként semmi más téren nem passzolnak.Persze, ez csak azokat zavarja, akik tényleg kapcsolatot keresnek, nem csak szexet.

A netes beszélgetés nekem nem számít ismerkedésnek. 2-3 nap után már szoktunk találkozni, onnantól lehet ismerkedésnek venni, neten személytelen az egész és sokan nemis olyanok élőben, mint chaten. Innentől számítva a második randi még mondjuk 2 nap. Tehát az lenne a normális, hogy pár nap ismeretség után szex? Nekem ez nagyon nem oké, elrontja az egészet, akkor is, ha jó a szex. Tényleg ennyire ritka, ha egy pasi nem ösztönállat?

Nem ismersz, sehol nem írtam, hogy határozatlan lennék. Mindig többször elmondom, hogy nem akarom, és nem finomkodva. Érdekes az exeim érettek a szép szóból, tehát annyira nem lehet nehéz felfogni, hogy a nem az nem.

25 Ez a haj, hogy még saját magadnak sem tudsz parancsolni.Addig ne csodálkozz, hogy másoknak sem tudsz.
Leírtad a problémád, kaptál rá választ.Valamiért úgy tűnik, hogy annyira nem is zavar téged ez a helyzet, hogy tegyél a változásért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!