Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is elmegy a kedve az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is elmegy a kedve az ismerkedéstől, ha túl hamar van szex?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy minden pasi már a 2-3. randin rám akar mászni, nyilván ha már olyan a helyzet, akkor én sem mindig tudok ellenállni(mert felizgult állapotban nekem is elborul az agyam), de engem ez teljesen kiábrándít, mert előtte megmondtam neki, hogy még nem akarok szexelni, de le se szarják. Kiábrándító, hogy valaki még alig ismer, de már meg akar dugni, én valahogy utána már nem tudok érzelmi köteléket kialakítani vele, mert elszáll az érdeklődésem és rettegek is attól, hogy csak ennyi volt a célja, csak kihasznál, plusz ha ennyire megy neki az érzelem nélküli szex, akkor jó eséllyel hűtlen is. Vannak pasik, akiket nem csak a farkuk irányít? Vagy mennyire határozottan kell nekik mondani, hogy nem akarok túl hamar szexelni, tartsak magamnál sokkolót? Mert nagyon értetlenek.

2021. okt. 21. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%
19 Végülis a hatékony kommunikáció is egy "mesterség", ha úgy tetszik.Külön szakmák épülnek erre.Nem egyszerű ezt elsajátítani, főleg, ha valakinek érzéke sincs hozzá.Aztán bejön a képbe az, hogy a testbeszéddel is kommunikálunk, aminek összangba kell lennie a szóbeli kommunikációval, stb.
2021. okt. 21. 12:07
 22/61 anonim ***** válasza:
91%

Hat de most kerdezo, tegyuk fel h te es en randizunk dumáltunk mar online egy csomót es klappol minden stb randiztunk is mar párszor van kemia de te kb 1honapot varatsz mire eljutunk a szexig s kiderul h nagyon rossz vagyok benne, de tenyleg pocsék. El is megy a kedved az egésztől es nem akarsz tobbet latni kb.

Vagy par randi 2-3 utan derul ki borzalmad vagyok.

melyik a roszabb h hamar kiderult az igazság vahy h tobb hónap ment a levesbe amig olyannal is epithetted volna a kapcsolatot aki esetleg kielegit amikor es ahogy akarod.

Nem azt mondom h elso randin menjen a biznisz de azert annyira elhuzni se jo, meg akkor ha lassan halad a dolog jonnek azok a dolgok h nem ferfias mert nem mer kezdemenyezni v stb

2021. okt. 21. 12:08
 23/61 anonim ***** válasza:
100%

22 Az első szex nagyon ritkán tökéletes.Ha megvan a kémia, akkor nagy baj nem lehet, össze kell szokni.Ezen dolgozni kell, és megéri.Az a baj, hogy sokan azt hiszik a jó kapcsolat, jó szex magától értetődő a megfelelő emberrel.Ez nem így van.Akkor is kell érte tenni, csak ha két ember nem is illik össze, akkor nincs mit tenni.Ez azért 1 hónap ismerkedés után kiderül.

Ahol megvan a kémia, a szellemi és lelki összhang, ott kis odafigyeléssel szépen össze lehet csiszolódni.

Szerintem az sokkal borzalmasabb, mikor hamar megtörténik a szex, véletlen nagyon jó, csak ahogy alább hagynak a hormonok derül ki, hogy egyébként semmi más téren nem passzolnak.Persze, ez csak azokat zavarja, akik tényleg kapcsolatot keresnek, nem csak szexet.

2021. okt. 21. 12:15
 24/61 anonim ***** válasza:
87%
De olyan tényleg nincs senkinél, hogy nem akar szexelni érzelmek nélkül? Ha nekem 3 randi után kellene szexelnem egy idegennel, az a szex szar lenne.
2021. okt. 21. 12:15
 25/61 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudjatok, de ha egy vadidegenre rámászok és akármilyen hangszínnel mondja, hogy nem, az nem. Mi az, hogy ha kedvesen mondom, akkor kéretem magam? Nem vagyok kis tini, ha szexelni akarok, nem mondok nemet. Rá kéne üvöltenem, hogy másszál már le rólam? Szép indítása egy kapcsolatnak🤣
2021. okt. 21. 12:20
 26/61 A kérdező kommentje:

A netes beszélgetés nekem nem számít ismerkedésnek. 2-3 nap után már szoktunk találkozni, onnantól lehet ismerkedésnek venni, neten személytelen az egész és sokan nemis olyanok élőben, mint chaten. Innentől számítva a második randi még mondjuk 2 nap. Tehát az lenne a normális, hogy pár nap ismeretség után szex? Nekem ez nagyon nem oké, elrontja az egészet, akkor is, ha jó a szex. Tényleg ennyire ritka, ha egy pasi nem ösztönállat?

2021. okt. 21. 12:23
 27/61 anonim ***** válasza:
100%
25 Érdekes, más értette miről van szó, csak te nem.Ez a baj, ezért kerülsz mindig ilyen helyzetben.Igen, az álomvilágban minden nem nemet jelent.A valóságban meg nem.Azért van az, hogy le sem szarják amit makogsz, csak nyomulnak tovább.Szó sem volt ordibálásról.Csak ugye rajtad látják, hogy egy gyenge ember vagy, aki nem tudja magát képviselni, aszetint is kezelnek.
2021. okt. 21. 12:32
 28/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, határozottnak kell lenned, mert a legtöbb férfiban ott van a nemi erőszakoló, aki pont az ilyen "nem egyértelmű" alkalmakra vár.
2021. okt. 21. 12:35
 29/61 A kérdező kommentje:

Nem ismersz, sehol nem írtam, hogy határozatlan lennék. Mindig többször elmondom, hogy nem akarom, és nem finomkodva. Érdekes az exeim érettek a szép szóból, tehát annyira nem lehet nehéz felfogni, hogy a nem az nem.

2021. okt. 21. 12:36
 30/61 anonim ***** válasza:
100%

25 Ez a haj, hogy még saját magadnak sem tudsz parancsolni.Addig ne csodálkozz, hogy másoknak sem tudsz.

Leírtad a problémád, kaptál rá választ.Valamiért úgy tűnik, hogy annyira nem is zavar téged ez a helyzet, hogy tegyél a változásért.

2021. okt. 21. 12:37
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!