Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is elmegy a kedve az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is elmegy a kedve az ismerkedéstől, ha túl hamar van szex?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy minden pasi már a 2-3. randin rám akar mászni, nyilván ha már olyan a helyzet, akkor én sem mindig tudok ellenállni(mert felizgult állapotban nekem is elborul az agyam), de engem ez teljesen kiábrándít, mert előtte megmondtam neki, hogy még nem akarok szexelni, de le se szarják. Kiábrándító, hogy valaki még alig ismer, de már meg akar dugni, én valahogy utána már nem tudok érzelmi köteléket kialakítani vele, mert elszáll az érdeklődésem és rettegek is attól, hogy csak ennyi volt a célja, csak kihasznál, plusz ha ennyire megy neki az érzelem nélküli szex, akkor jó eséllyel hűtlen is. Vannak pasik, akiket nem csak a farkuk irányít? Vagy mennyire határozottan kell nekik mondani, hogy nem akarok túl hamar szexelni, tartsak magamnál sokkolót? Mert nagyon értetlenek.

2021. okt. 21. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
43%
#38: Ühüm, csakhogy én nem a kérdező írására reagáltam, ha kicsit jobban elolvasod. :) Lehet hogy ő így meg úgy csinálta a dolgokat, de én arra a kommentre írtam választ, ami mástól jött. Nincs ilyen hogy hangnemtől függ az elutasítás, és olyan sem hogy ha egy nőt nem lehet komolyan venni vagy játszadozik akkor egyből le kell teperni és mehet a szex. Ilyenkor ott kellene hagyni és értelmes nőt keresni. Legalábbis ez lenne a helyes a magára valamit adó férfitól.
2021. okt. 21. 12:52
 42/61 anonim ***** válasza:
93%

Én elmondom azt, hogy bizony volt olyan, hogy már az első randin szex volt. Igaz, előtte sokat leveztünk és beszélgettünk telefonon. Valahogy, ez hiányzott köztünk és az első randin ez is bekövetkezett úgy, hogy mindketten akartuk. Milyen meglepő az is, hogy ennek ellenére nem maradt abba a kapcsolat, mert tudtuk, hogy ebből folytatás lesz és nem is akármilyen lett!

Én nem a randi számához igazítom azt, hogy akarom vagy sem, hanem ahhoz, hogy valóban akarom vagy sem!

2021. okt. 21. 12:52
 43/61 A kérdező kommentje:
#42 na mondjuk ha ti előtte már hosszabb ideig ismerkedtetek, az más…de én nem szoktam tali előtt sokáig ismerkedni, inkább a személyes ismerkedés híve vagyok (bár lehet ezután inkább átállok a csetelgetésre).
2021. okt. 21. 12:55
 44/61 anonim ***** válasza:
41 Ühüm, csak éppen az a komment a kérdező helyzetére vonatkozik, ezért nem vonatkoztathatsz el a kérdező helyzetétől.Az a komment nem egy általanosan megfogalmazott, kontextus nélküli vélemény volt, így nem is szabad önálló egységként értelmezni.
2021. okt. 21. 12:55
 45/61 anonim ***** válasza:
40 Nem forgatom ki a szavaid, bocs hogy fáj neked az igazság.Nem érdemled meg a segítséget, önálltatással viszont semmin nem fogsz tudni változtatni.
2021. okt. 21. 12:58
 46/61 anonim ***** válasza:
#44: ha az én véleményem fenntartom általánosságban minden szituációra, akkor az a kérdező konkrét esetére is érvényesül - bármi is történt ott, akkor.
2021. okt. 21. 12:59
 47/61 anonim ***** válasza:

#42 vagyok.

A kérdező álláspontját értem, hogy inkább a gyors személyes találkozás, mintsem a hetekig tartó levelezés, beszélgetés. Ez is egy jó megoldás. Abban az esetben, amiről írtam, nekem, nekünk úgy adódott és nem azért, mert nem akartunk egymással találkozni. Egy társkereső oldalon találtunk egymásra!

Egyeztetni kellett előtte az időpontot, de ha jól emlékszem második héten találkoztunk és addig mindennap írtunk, beszéltünk egymással. Közben fénykép csere, információk jöttek-mentek.

2021. okt. 21. 13:00
 48/61 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező! Két különböző dolog van a kérdésed / hozzászólásaid mögött. Az egyik - ami tény - a pasik többsége csak dugni akar. Szokj hozzá. Ettől ha te nem és így érzed egy pasival kapcsolatban akkor offolod és kész.

A másik az érzelmi instabilitásod. Kötődési diszfunkcióid vannak, s valószínűleg burkolt tudat alatti gátlásaid amik így öltenek testet.

2021. okt. 21. 13:00
 49/61 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten bejön ha a szexre nem kell sokat várni. De ez egyénfüggő. Tudod! Mindig a hülyék vannak többen!
2021. okt. 21. 13:03
 50/61 anonim ***** válasza:

46 Általánosságban igazad van, ebben az esetben nincs.A kérdező magának is hazudik.Tipikus esete ez annak, mikor a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal.

Ő elvileg nem akar szexelni, de közben akar, de nemet sem mond, de csak szexel, utána meg sajnáltatja magát miért nem értik a nemet, amit ki sem mondott.

2021. okt. 21. 13:03
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!