Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elmegy a kedve az ismerkedéstől, ha túl hamar van szex?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy minden pasi már a 2-3. randin rám akar mászni, nyilván ha már olyan a helyzet, akkor én sem mindig tudok ellenállni(mert felizgult állapotban nekem is elborul az agyam), de engem ez teljesen kiábrándít, mert előtte megmondtam neki, hogy még nem akarok szexelni, de le se szarják. Kiábrándító, hogy valaki még alig ismer, de már meg akar dugni, én valahogy utána már nem tudok érzelmi köteléket kialakítani vele, mert elszáll az érdeklődésem és rettegek is attól, hogy csak ennyi volt a célja, csak kihasznál, plusz ha ennyire megy neki az érzelem nélküli szex, akkor jó eséllyel hűtlen is. Vannak pasik, akiket nem csak a farkuk irányít? Vagy mennyire határozottan kell nekik mondani, hogy nem akarok túl hamar szexelni, tartsak magamnál sokkolót? Mert nagyon értetlenek.2021. okt. 21. 11:03
31/61 anonim 

válasza:

29 Valami oka csak van, ha te sokszor ilyen emberekbe futsz bele.
32/61 A kérdező kommentje:
#28 igen és ahogy itt sok kommentben látható még az áldozatot is hibáztatják közben, ha nem mondod elég mélyen hogy nem és nem ütsz elég nagyot, akkor így jártál🤣Komolyan mint az agyatlan ősemberek, már csak a bunkósbot hiányzik a kezükből.
2021. okt. 21. 12:39
33/61 anonim 

válasza:

Szóval szex a harmadik randin az túl korai de a negyediken már oké?
Értem.
34/61 A kérdező kommentje:
#31 talán mert a férfiak 90%-a ilyen és nehéz kifogni azt a keveset, aki nem?
2021. okt. 21. 12:39
35/61 A kérdező kommentje:
#33 nem, azt írtam, hogy a másodikon korai, de amúgy nekem a harmadikon is. Kb 4-5 találka után érzem magam elég komfortosan hozzá, de nyilván ezt nem lehet ennyire pontosan számosítani.
2021. okt. 21. 12:41
36/61 anonim 

válasza:

32 Nagyon rosszul jársz az életben, ha áldozatként gondolsz magadra.Ha lenne józan eszed és önbecsülésed, akkor sértőnek találnád ezt magadra nézve.
A világ nem ideális, senki nem fog kiállni érted, neked kell magadért.Azzal nem vagy előrébb, ha mások sajnálnak.Attól nem fognak megoldódni a problémáid, hiába röhögsz ezen.
37/61 anonim 

válasza:

Kezdem szégyenben érezni magam férfiként. Mi az hogy úgy kell mondani? Akárhogy is mondja, ha nem egyezik bele akkor nem. Egy normális férfi nem megy bele ezek után, főleg nem erőlteti. Biztos vannak olyanok is akik tényleg kéretik magukat, nos, egy normális férfi abba se megy bele. Játékra ott a játszótér, az emberek legyenek korrektek. Ha valaki nem akar szexelni, mert nem bízik még ennyire a másikban, akkor ki kell építeni a bizalmat, és ha meglesz, akkor jól érzik magukat.
38/61 anonim 

válasza:

37 Te sem érted mi a helyzet.A kérdező szexelni akar, csak az a baja, hogy így nem veszik komolyan.Egyik szavában azt írja, minek mondjon nemet, ha ő is akar szexelni.Következő szavában meg azt írja, miért nem értik meg a nemet.Téged is megtévesztett az áldozat szerepében tetszelgő nő álarca.
39/61 A kérdező kommentje:
#37 na végre egy értelmes férfi is válaszolt. Pontosan, a nem az nem. Nem abból kell kiindulni, hogy kéreti magát, hanem meg kell beszélni akkor, hogy “tényleg nem szeretnéd? Akkor várhatunk még vele”. Ennyi lenne. Bár gyanítom aki annyira nem bír a farkával, hogy erre képtelen, azzal felesleges is tervezni bármi komolyabbat.
2021. okt. 21. 12:51
40/61 A kérdező kommentje:
#38 te miről beszélsz? Menj már innen a felesleges hangulatkeltéssel és azzal, hogy kiforgatod a szavaimat.
2021. okt. 21. 12:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!