Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elmegy a kedve az ismerkedéstől, ha túl hamar van szex?

Tuti nem vagyok elég határozott…csak tudod engem ilyen esetben már az is kiábrándít, hogy le kell őt állítani, érted? :D Azért legyen már bennük is tartás. A legutóbbi kapcsolatomban 2-3 hetet vártunk a szexszel, az nekem pont jó volt és nem is erőltette.

"Igen tényleg úgy érzem, hogy a huszadik “nem”-re is azt hiszik, hogy csak kéretem magam és ugyanúgy folytatják a nyomulást! Iszonyat szánalmas, pedig egyáltalán nem küldök olyan jeleket, hogy könnyen kapható lennék, nem is öltözök úgy meg semmi ilyesmi."
De aztan megiscsak lefekszel veluk, szoval..

Azon nem gondolkodtál el, hogy talán nem kellene annyit randizgatni? Akkor talán, minden pasi a 2-3 randin nem szeretne megmászni téged, a szavaiddal élve.
Próbálj meg egyhez hűséges lenne vagy olyant keresni, aki szintén hűséges szeretne lenni, így a folyamatos 2-3 randin történő szexet elkerüldöd.

5 Nem téged hibáztatlak, csak segíteni akarok.
Nagyon nem mindegy milyen kiállásod van, hogyan kommunikálsz.Ez az élet minden területére igaz.A hangszín amivel beszélsz elárulja mennyire vagy határozott, esetleg bizonytalan.Nem azt mondom, hogy úgy beszélj, mint egy törzsőrmester asszony...De ha gyengéden, kedvesen mondod, hogy neem, neeem, akkor azt igennek veszik, mert érzik, hogy bizonytalan vagy.
Ha pl. más helyzetben kedvesen, csacsogva mondodod, hogy ide nem jöhetsz be, akkor simán csak nem foglalkoznak veled.Határozottan, kicsit parancsolóan, kell beszélni.Ide nem jöhetsz be!
Ugyanígy kell viselkedni akkor is, ha nem akarsz szexelni.
Én még nem akarok szexelni!Ismerjük megy egymást jobban.
Nagyon nehéz írásban átadni mire gondolok, de remélem valamennyire érthető.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!