Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elmegy a kedve az ismerkedéstől, ha túl hamar van szex?

#50: "Ő elvileg nem akar szexelni, de közben akar, de nemet sem mond, de csak szexel, utána meg sajnáltatja magát miért nem értik a nemet, amit ki sem mondott." Te aztán nagyon jól tudod keverni a szezont a fazonnal. :D
1. De, akar, ezt le is írta. De nem azonnal. Ettől még akar, csak később.
2. De, mond nemet, ezzel kezdte az egészet. :D Többször is írta, hogy több alkalommal mondta, ezzel kezdte, határozottan kijelentette.
3. Nem csak szexel. Azt írta, van amikor belemegy. Más férfinél meg nem, mert nem úgy érzi. Egyszerű a helyzet: van olyan férfi akinek nemet mondott, nem szexel vele, de később nem tartja kizártnak, csak nem rögtön akarja ezt elkezdeni, hanem majd idővel, ha úgy látja nagyon jó. De ők nem képesek várni, és a nemet igennek tekintik. És azok, akik ebbe a kategóriába estek, többen vannak. Szerintem te azt hiszed hogy egy adott férfinek mond nemet és közben mégis szexel vele. Hát nem, ezek külön esetek.

#53: annyira érted, hogy tök ellentétéd írod, mint amit ő írt? :D
Nem azon lepődött meg, hogy van aki szexre hajlik. Hanem egyrészt azon, hogy az elutasítást képtelenek megérteni, másrészt azon, hogy milyen sokan vannak ilyenek, talán vele mindegyik így történt. Nem ez kellene legyen az "alapértelmezett" viselkedés. Aki szexelni akar rögtön, az is képes kéne legyen megérteni, hogy a másik meg nem akarja. Semmi gond, menjen tovább a következő személyre a neten, hátha majd ő is csak annyit akar. Emiatt nem kell az olyanokat, akik nem így akarnak ismerkedni, és többször is elmondták hogy nem akarnak még szexelni, ennek ellenére szextársnak nézni.

Ha én előre jelzem, hogy nem szeretnék hamar szexelni és párkapcsolatot keresek, akkor miért kell erőltetni meg nyomulni?"
Mert egyes férfiaknak ha ilyent írsz vagy mondasz pont az ellenkezőjét jelenti, tehát ezt ilyen formában ne írd meg soha hogy nem szeretnél hamar szexelni .

Nekem attol megy el a kesvem mikor a pasik a vad szenvedely meg hősszerelem utan hider rodeg unottak lesznek egy ido mulva.
Ez nekem annyira taszito

Férjemmel első randin lefeküdtünk, ennek 6 éve, szóval nekünk nem ment el a kedvünk egymástól.
Nemet mondani meg meg kell tanulni. Tiniként még volt (sajnos nem is egyszer), hogy belementem olyanba, amibe amúgy nem is akartam. De megtanultam, hogy ha én háromszor elmondom, hogy nem, és a pasi negyedjére is bepróbálkozik, akkor nem az a megfelelő reakció, hogy najó, hanem az, hogy ott vége a randinak. Azért nem olyan nehéz nem szexelni ha nem akarsz (nyilván nem a konkrét nemi erőszakra gondolok, mielőtt valaki kiforgatná a szavaimat). Meg kell tanulnia az embernek kiállni magáért, különben lehúzzák a kéregetők, rátukmálják a lopott parfümöt a tolvajok, megtérítik a jehovások, és megdugják a pasik.

Sajnos van ez az embertípus.
És amikor elmondom,hogy ehhez nekem több idő kell, nagyon meg tudnak egyesek sértődni. Egyből én vagyok a töketlen. De ez már a múlté, megtaláltam azt a nőt, aki kivárta, amíg kialakul bennem a bizalom felé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!