Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is elmegy a kedve az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is elmegy a kedve az ismerkedéstől, ha túl hamar van szex?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy minden pasi már a 2-3. randin rám akar mászni, nyilván ha már olyan a helyzet, akkor én sem mindig tudok ellenállni(mert felizgult állapotban nekem is elborul az agyam), de engem ez teljesen kiábrándít, mert előtte megmondtam neki, hogy még nem akarok szexelni, de le se szarják. Kiábrándító, hogy valaki még alig ismer, de már meg akar dugni, én valahogy utána már nem tudok érzelmi köteléket kialakítani vele, mert elszáll az érdeklődésem és rettegek is attól, hogy csak ennyi volt a célja, csak kihasznál, plusz ha ennyire megy neki az érzelem nélküli szex, akkor jó eséllyel hűtlen is. Vannak pasik, akiket nem csak a farkuk irányít? Vagy mennyire határozottan kell nekik mondani, hogy nem akarok túl hamar szexelni, tartsak magamnál sokkolót? Mert nagyon értetlenek.

2021. okt. 21. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
89%
"felizgult állapotban nekem is elborul az agyam" "előtte megmondtam neki, hogy még nem akarok szexelni, de le se szarják" - Hiába modod, hogy nem akarod, ha elborul az agyad. Egyértelműbben kéne beszélned és viselkedned .
2021. okt. 21. 11:12
 2/61 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Én se keresem az olyan nők társaságát, akik csak azért vannak jelen, hogy az esti kalandjuk meglegyen. Sose érdekelt igazából mi lesz, a társaságát keresem, kedves beszélgetés sokkal többet ér mint pár perc érzéketlen szex. Úgy vettem ki mindkét oldalon vannak ilyen személyek, talán kevesebben vagy ők csendesebbek - de vannak. Remélhetőleg egymásra találnak. :) A többiek meg szexeljenek első találkozás után ha nekik az jön be, hajrá.
2021. okt. 21. 11:12
 3/61 anonim ***** válasza:
72%

többség ösztönlény.. lát egy lyukat már dugja is bele a farkát.. aztán utólag nézi hogy egy méhkasba dugta.

Nem mondani kell nekik, mert abból nem értenek. Hülyék, azt hiszik hogy kéreted magad. Az ilyeneket ignorálni kell, végtelen választék van belőlük.

2021. okt. 21. 11:13
 4/61 anonim ***** válasza:
100%
amig nem utasítod el határózottan az ilyen férfiakat szexuális közeledésnél addig fújhatod .. Majd ha frankon a szemébe mondod hogy álljon le és jön a hülye rbanc meg hasonló szövegek akkor ismered meg igazán a személyt. Egy normális férfi nehezen de kontrolálni tudja vagy elfogadni a szex késleltetését, a nem normális meg ideg beteg lesz és majd elhord mindennek .
2021. okt. 21. 11:16
 5/61 A kérdező kommentje:
Igen tényleg úgy érzem, hogy a huszadik “nem”-re is azt hiszik, hogy csak kéretem magam és ugyanúgy folytatják a nyomulást! Iszonyat szánalmas, pedig egyáltalán nem küldök olyan jeleket, hogy könnyen kapható lennék, nem is öltözök úgy meg semmi ilyesmi. Nem értem, mit csinálok rosszul, legközelebb pofozzam fel az ilyet vagy miből értenek??
2021. okt. 21. 11:17
 6/61 A kérdező kommentje:
Meg nekem az a szomorú, hogy mikor végre hosszú idő után ráveszem magam, hogy randizzak valakivel, elkezdem érzelmileg közel engedni magamhoz, erre egy ilyennel elrontja. Már annyira nehezen nyílok meg, hogy kb mintha egy falat emeltem volna magam köré.
2021. okt. 21. 11:19
 7/61 anonim ***** válasza:
92%

nem hatarozottan kell mondani, hanem leallitani, ha ugy kozeledik es nem pedig arra hivatkozni, hogy ‘elborul az agyad es felizgulsz’. ha nem akarsz szexelni, ne szexelj, fujj visszavonulot mar a csok utan pl. es ne engedj tipi-tapit se.

amugy nekem nem veszi el a kedvem. sot, ha jo volt a szex, meg tobb kedvem lesz ismerkedni, idot tolteni a masikkal. es az sem igaz, hogy ha hamar megtortenik a szex, akkor abbol nem lesz komoly. en 1. randin lefekudtem a baratommal es mar fel eve egyutt vagyunk es lesz meg tobb is, remelhetoleg, mert mindketten komolyban gondolkozunk.

2021. okt. 21. 11:34
 8/61 anonim ***** válasza:
70%

Meg nekem az a szomorú, hogy mikor végre hosszú idő után ráveszem magam, hogy randizzak valakivel, elkezdem érzelmileg közel engedni magamhoz, erre egy ilyennel elrontja"

Valamiért van benned egyfajta férfi típus aminél leragadtál.. Ha mindig ezeket választod akkor ne csodálkozz amiért hasonló lesz a végkimenetel mindig . Le merem fogadni a legtöbb akivel randiztál mind selyem fiúk voltak .

2021. okt. 21. 11:37
 9/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg a netes beszélgetést tovább nyújtani, akik meg nem jó témát hoznak fel, azokat hagyd ott. Aki tovább kibírja és jókat beszélgetsz vele, az szerintem kevesebb eséllyel volt az első találkozáskor rádesni, megismeritek jobban egymás személyiségét.
2021. okt. 21. 11:39
 10/61 A kérdező kommentje:
#9 ez sehogy sem függ össze. Az összes ilyen pasival előtte jókat beszélgettem, semmi nem utalt arra, hogy csak erre mennének (meg amúgy nem csak erre mennek, csak én nem akarok utána már tőlük semmit, ilyen ösztönlényekre alapozzak egy párkapcsolatot?). Nem hiszem el, hogy 2 hetet ne lehetne várni a szexszel, még az is kevés idő megismerni egymást, de legalább az már valami.
2021. okt. 21. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!