Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy ilyen megjegyzés után egy férfival?
Figyelt kérdés
Első randira készültök, és a tali előtt azt mondja a férfi, hogy ráírt egy volt barátnőjére, hogy milyen jól elvoltak régen, és gondolt rá, hogy újra talizik vele, de hát ááá, inkább nem..2021. okt. 2. 15:54
31/37 anonim válasza:
Igen, arra szeretnélek rávezetni, hogy felismerd, hogy valójában mit érzel?
32/37 A kérdező kommentje:
Hát, én úgy érzem szeretem, mert imádtam benne az életvidámságot, hogy örült mikor meglátott, hogy kedves volt, izgalmas, és vonzott nagyon nagyon, de gyűlöltem ahogy sokszor bánt velem, mert rengeteget hazudott és ugye sosem hallgatott meg.
2021. okt. 3. 11:06
33/37 anonim válasza:
10-es hozzászólóval értek egyet, szerintem így akarta a pasi felverni a saját "árfolyamát".
34/37 anonim válasza:
32# Projekció- kivetítés
"imádtam benne az életvidámságot, hogy örült mikor meglátott, hogy kedves volt, izgalmas, és vonzott"
Ezt vetítetted ki rá..Ez benned van!
"de gyűlöltem ahogy sokszor bánt velem, mert rengeteget hazudott és ugye sosem hallgatott meg."
Ez a valódi személyisége. Ezek a tettei.
Kettős érzés van benned, gyűlölve-szeretni
35/37 anonim válasza:
Azért érzed magad így, mert felültetett egy érzelmi hullámvasútra.
Szerelmi bombázás- eldobás ezt újra és újra. Te összezavarodsz, mert valójában nem tudod mit érezz.
36/37 A kérdező kommentje:
Hiába tudom ezeket amiket írtok, akkor is nehéz nagyon, nem tudok rajta túllépni.
2021. okt. 3. 13:43
37/37 anonim válasza:
Ehhez terapeuta kell. Nekem is az segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!