Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy ilyen megjegyzés után egy férfival?
Tartanám talonban vagy szexre es ennyi.
Úgy élnék ahogy ő szerintem.
No contact! Ha nagyon hiányzik, emlékezz a szemét dolgaira.
Életfolyam oldal facebook, ott találsz segítséget és sok hasznos infót.
Hat nem tudom...
Egyszer nekem is volt ilyen pasi az életemben. Vicces, mert tényleg tam is o bolt a legnagyobb hatással, bár nem szerelmes voltam hanem vonzalom terén..
O is az elejétől folyton emlegetett más nőket, főleg amikor én visszavettek a tempóból. Én ezen jot mosolyogtam igazából. :D de mondom én nem voltam szerelmes, így egyértelmű volt miről szólt ez az egész.
Egyébként jókat, melyeket is beszélgettünk, és kialakulhatott volna már érzelem is részemről... de
sok ilyen nárcisztikusra jellemző wtf dolgot bedobott, amivel emberileg irtó távol áll számomra egy párkapcsolattól.. eszméletlenül vonzott, de soha nem akartam tőle kapcsolatot. Például azért sem, mert többször volt rossz érzés a gyomrom van miatta.. Nem tudtak a szép dolgok ezeket “eltakarni”, a semmiből jövő fura érzést.
Hallgass a megérzéseidre, tiszteled magad jobban. Ezek mindig jó tanulságok, ol már hamarabb tudni fogod kit kell mindenképp elkerülni..
én is örülök azóta is, hogy nem tudott a vonzalommal meg a többivel meghlyiteni.
23# Írtad, hogy szerelmes vagy.
Hogy néz ki egy szerelmes nő... ? És, hogy érzed magad most te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!