Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy ilyen megjegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy ilyen megjegyzés után egy férfival?

Figyelt kérdés
Első randira készültök, és a tali előtt azt mondja a férfi, hogy ráírt egy volt barátnőjére, hogy milyen jól elvoltak régen, és gondolt rá, hogy újra talizik vele, de hát ááá, inkább nem..
2021. okt. 2. 15:54
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
30hoz közel
2021. okt. 2. 17:32
 22/37 anonim ***** válasza:
28%

Tartanám talonban vagy szexre es ennyi.

Úgy élnék ahogy ő szerintem.

2021. okt. 2. 17:35
 23/37 A kérdező kommentje:
22 ez azért sem lehetséges mert szerelmes vagyok belé..
2021. okt. 2. 17:38
 24/37 anonim ***** válasza:
14%
De lehet másba is átszeretni
2021. okt. 2. 17:50
 25/37 anonim ***** válasza:
93%

No contact! Ha nagyon hiányzik, emlékezz a szemét dolgaira.

Életfolyam oldal facebook, ott találsz segítséget és sok hasznos infót.

2021. okt. 2. 18:07
 26/37 A kérdező kommentje:
Igen ezt teszem, néha jobb is egy darabig, de aztán megint rosszabb.. de egyszer csak elmúlik..
2021. okt. 2. 18:31
 27/37 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Férfiként: Ha ezt a randipartnerem csinálja meg velem, akkor onnantól kezdve beszüntetem a vele való mindent is. Játsszon otthon az anyja s*ggével, ne velem.
2021. okt. 2. 19:31
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tudom...

Egyszer nekem is volt ilyen pasi az életemben. Vicces, mert tényleg tam is o bolt a legnagyobb hatással, bár nem szerelmes voltam hanem vonzalom terén..

O is az elejétől folyton emlegetett más nőket, főleg amikor én visszavettek a tempóból. Én ezen jot mosolyogtam igazából. :D de mondom én nem voltam szerelmes, így egyértelmű volt miről szólt ez az egész.

Egyébként jókat, melyeket is beszélgettünk, és kialakulhatott volna már érzelem is részemről... de

sok ilyen nárcisztikusra jellemző wtf dolgot bedobott, amivel emberileg irtó távol áll számomra egy párkapcsolattól.. eszméletlenül vonzott, de soha nem akartam tőle kapcsolatot. Például azért sem, mert többször volt rossz érzés a gyomrom van miatta.. Nem tudtak a szép dolgok ezeket “eltakarni”, a semmiből jövő fura érzést.

Hallgass a megérzéseidre, tiszteled magad jobban. Ezek mindig jó tanulságok, ol már hamarabb tudni fogod kit kell mindenképp elkerülni..

én is örülök azóta is, hogy nem tudott a vonzalommal meg a többivel meghlyiteni.

2021. okt. 2. 23:59
 29/37 anonim ***** válasza:

23# Írtad, hogy szerelmes vagy.

Hogy néz ki egy szerelmes nő... ? És, hogy érzed magad most te?

2021. okt. 3. 08:20
 30/37 A kérdező kommentje:
29 nem tudom mire akarsz kilyukadni a kérdéssel, arra, hogy igazából nem szerelmes vagyok, hanem az érzelmi bántalmazás miatt érzem ilyen pocsékul magam? Mert igen, padlón vagyok, rosszul érzem magam, a legrosszabb, hogy soha semmi olyat, ami kicsit is negatív dolog volt, nem lehetett vele megbeszélni, és bennem rekedt a rengeteg dolog, amit elmondtam volna neki. És emiatt a végére annyira rosszban lettünk, ami szintén zavar. Ugyanis mivel nem hallgatott meg, annyira felgyűlt bennem minden, hogy totál bunkón viselkedtem vele, és ez méginkább zavar, mert nem akartam bunkó lenni.. szóval gáz az egész..
2021. okt. 3. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!