Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti elfogadnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elfogadnátok, ha több randi után kiderülne, hogy párotok munkája +18-as? Részletek a megjegyzésben!

Figyelt kérdés

Elsősorban 24-28 éves lányok véleménye érdekelne, mert ebben a korosztályban ismerkedek. Megköszönöm, ha leírjátok korotokat válaszotok mellé!

Manapság sokféle ilyen munka van így szűkíteném a kört mondjuk egy olyan weboldal tulajdonosa ami szexrandival foglalkozik vagy fizetős lányok, szex fórum, online szexvideók... ilyen oldalra gondolok. Engedélyezned kell a képeket videókat látod a felnőtt tartalmat. Napi 1-3 órában végzed akár mellékállásban.

Lányok nálatok ez kizáró ok az ismerkedésben amikor ez kiderül vagy elfogadjátok mint egy munkát?

2021. jan. 5. 00:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Amíg nem te vagy a videókban, engem nem zavarna.
2021. jan. 5. 00:47
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Abban az esetben nem zavarna, ha sürgősen pénzre lenne szüksége, mert veszélyben van (bántalmazó közeg, zaklatások stb.). Csak úgy saját szórakozásra nekem nem férne bele, de lehet másnak meg teljesen oké. Emberfüggő
2021. jan. 5. 00:56
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem, köszi. Engem zavarna.
2021. jan. 5. 08:56
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Engem is zavarna.
2021. jan. 5. 10:20
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat. Kicsit többre számítottam.

Nem terveztem videókban szerepelni. Együttlét szerintem privát dolog amit meghagyok a félhomályos hálószobának.

Nem igazán értem a válaszod. Egy ilyen oldal létrehozása pénzbe kerül és vagy több év mire lesz rajta haszon vagy sok pénzt kell beleölni hirdetésbe, hogy legyen majd bevételed. Szerintem te nagyon másra gondoltál.

2021. jan. 5. 23:14
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem te nem fogalmaztad meg jól a kérdést. Azt írtad 1-3 órában mellékállásban. Én totál azt hittem, valami hasonló cégnél mint a Docler vállalnál mellékest. Ettől még engem zavarna. Főleg így, hogy nem lepasszolható a meló, hanem ezt TE csinálod, benne van az időd/energiád/pénzed. Persze vannak, akiket ez nem zavar. Amúgy volt már tapasztalatod, aki elutasított emiatt? Akár az ellenkezője? Vagy ez egy future project?
2021. jan. 6. 22:23
 7/18 A kérdező kommentje:

Szerintem ebből elég egyértelmű "olyan weboldal tulajdonosa ami szexrandival foglalkozik vagy fizetős lányok.." de mindegy.

Eladhatod vagy akár a munkát is lepasszolhatod csak nyilván akkor kisebb a haszon, ha valakit fizetsz.

Páromnak nem volt vele problémája 1 évig nyomtam aztán a tulaj eladta az oldalt, mert nem volt akkor haszon mint a többi oldalán.

Projekt egy hónapja fut már elérhető a weboldal.

Arra lettem volna kíváncsi mennyire elfogadott, ha valakinek van saját weboldala ami +18-as. Érdemest ezt az ismerkedés elején második randin benyögni vagy jobb, ha megvárom az ötödiket.

2021. jan. 6. 23:07
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

#6 vagyok

Oh igen, a tulajdonos szó mondjuk egész egyertelmű :D Ez általában hamar kiderül, első-masodik randin azért erre rá szoktak kérdezni. Marmint, hogy mivel foglalkozol.

Nem tartom reálisnak, hogy valaki emiatt azonnal megfordul és elsétál, max otthon emésztgeti, pro es kontra, de ha valakinek az első randin sem tetszene, az otodiken sem fog neki. Max tovabb hezital, mert mar megkedvetelt és megprobal levalasztani a temarol. De ez meg mindig egy ember velemenye. Lehet, hogy nezebb igy ismerkedni, de mindenesetre sok szerencset kivanok es sikeres vallalkozast!

2021. jan. 6. 23:22
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nincs bajom az ilyesmivel
2021. jan. 6. 23:35
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem derülne ki, mert mondom, hogy ezt azt csinálom XY cégnél. Erre meg nem szokta senki rákérdezni, hogy na és másodállás van van vagy nincs?

Szerintem azért jobb később, mert addigra megismer. Jobban meghallgat talán. Engedi, hogy megmagyarázzam mit is csinálok. Második randinál kellemetlen helyzet lehet bezárkózik és lehet tök másra gondol és akkor itt a vége az ismerkedésnek.

2021. jan. 6. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!