Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak fázott, vagy ez jelentett valamit?
Figyelt kérdés
Szóval a lánnyal ma volt a 3. randink, magassarkúban és harisnyában jött, viszont a kávézóról lepattantunk, úgyhogy sétáltunk. A lába átfagyott, mondta is, és megkérdezte hogy megmelengetném-e. Leültünk egy padra, levette a cipőjét, az ölembe tette a lábát és a kezemmel átmelegítettem. Nagyon meghitt pillanat volt számomra, olyan kecses lábai vannak (nem, nincs lábfétisem nyugi).2021. jan. 1. 19:59
1/24 anonim válasza:
Szerintem fázott és vonzódik hozzád.
2/24 anonim válasza:
Nyilván nem kérek meg valakit, aki nem jön be, hogy fogdossa a lábam...
4/24 anonim válasza:
Bizony, ha atfagyott a lábam, és nem jön be a srác, akkor biztosan nem kérnek tőle ilyet. Sőt, még ha bejon, akkor sem rögtön, kellene hogy kissé személyesebb váljon a kapcsolat. Mindenképp bejosz neki és vonzódik hozzád, ha erre kért.
5/24 anonim válasza:
Persze, hogy jelent valamit. Eleve azért ment harisnyában, mert nagyon bejössz neki. Tudod, mikor fagyoskodnánk akárkiért. Ha meg fázom és nem érdekel a randipartner, hazamegyek, nem fogdostatom vele a lábam.
6/24 anonim válasza:
Elhasalt a kérdés a nyitott kávézón...
7/24 A kérdező kommentje:
Lepattantunk a kávézóról, magyarul zárva volt. Egyébként mindenkinek köszönöm eddig, akkor bejöhetek neki!
2021. jan. 1. 20:19
8/24 anonim válasza:
Azt hittem csak nekem szúrja a szemem a kávézó.
10/24 anonim válasza:
Nem tudom, mire számítottatok, eleve újévkor amúgy is zárva minden, másrészt meg vagy 1,5 hónapja bezártak kb. minden "szórakozóhelyet". Most komolyan be akartatok ülni valahová kávézni?
Amúgy meg valószínűleg nem engedte volna neked a testi közeledést, ha nem jössz be neki, mondjuk más kérdés, hogy már régen le is smárolhattad volna őt, vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!