Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak fázott, vagy ez jelentett valamit?
Figyelt kérdés
Szóval a lánnyal ma volt a 3. randink, magassarkúban és harisnyában jött, viszont a kávézóról lepattantunk, úgyhogy sétáltunk. A lába átfagyott, mondta is, és megkérdezte hogy megmelengetném-e. Leültünk egy padra, levette a cipőjét, az ölembe tette a lábát és a kezemmel átmelegítettem. Nagyon meghitt pillanat volt számomra, olyan kecses lábai vannak (nem, nincs lábfétisem nyugi).2021. jan. 1. 19:59
12/24 anonim válasza:
#11: Lehet, de az is valószínű, hogy tökösebb, mint a kérdező, aki a 3. randin még mindig csak itt tart, miközben a csaj már majdnem hogy tálcán kínálta fel magát, és rámozdult a srácra.
13/24 anonim válasza:
Január 11-ig tartanak még tuti a korlátozások, így addig semmi beülős hely nem lehet nyitva (se kávézó, se étterem, stb.). Hol éltél eddig, hogy ezt nem tudtad?
A kérdésedre válaszolva pedig biztosan tetszel neki, különben nem engedte volna, hogy taperold a lábait. Remélem, hogy utána fertőtlenítetted a kezeidet.
14/24 anonim válasza:
És beleszagoltá a lábába? Volt savanyú talpszaga?
15/24 A kérdező kommentje:
Nem szagoltam bele, csak simogattam, és beszélgettünk!
2021. jan. 1. 20:50
16/24 anonim válasza:
És lesmároltad már valamikor is?
17/24 A kérdező kommentje:
Igen, ma mikor hazakísértem. De furcsa volt.
2021. jan. 1. 21:03
19/24 A kérdező kommentje:
Megfogta az arcom, utána is még másodpercekig csukva volt a szeme aztán vette egy nagy levegőt és csak akkor nyitotta ki, aztán elköszönt, azt mondta majd megbeszéljük a következőt és berohant.
2021. jan. 1. 21:08
20/24 anonim válasza:
istenem... kérdező! segíts már! mi a vezetékneved?
ha az erőé newton
a hőmérsékleté celsius
akkor a töketlenségé lehetne a Te neved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!