Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elfogadnátok, ha több randi után kiderülne, hogy párotok munkája +18-as? Részletek a megjegyzésben!
Elsősorban 24-28 éves lányok véleménye érdekelne, mert ebben a korosztályban ismerkedek. Megköszönöm, ha leírjátok korotokat válaszotok mellé!
Manapság sokféle ilyen munka van így szűkíteném a kört mondjuk egy olyan weboldal tulajdonosa ami szexrandival foglalkozik vagy fizetős lányok, szex fórum, online szexvideók... ilyen oldalra gondolok. Engedélyezned kell a képeket videókat látod a felnőtt tartalmat. Napi 1-3 órában végzed akár mellékállásban.
Lányok nálatok ez kizáró ok az ismerkedésben amikor ez kiderül vagy elfogadjátok mint egy munkát?
11# vagyok. Félreértelmeztem, gondolom te vagy aki ezzel foglalkozik,nem a párod. Szóval bocs a megfogalmazásért, akkor vedd magadra.
28/N
" Engedi, hogy megmagyarázzam mit is csinálok. "
LOL. Nem tudom hogy meddig kell ezt magyarázni, hogy ne az süljön ki belőle, hogy napi 1-3 órában azt kuksizod hogy melyik nunus melyik prostihoz tartozik. :)
Köszönöm a válaszokat!
Látom egyáltalán nem vagy képbe.
Nem fogok neked itt esti mesét tartani. Google a barátod, ha érdekel ilyen téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!