Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezelitek, ha a pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek, ha a pasi, akivel szexeltek megjegyzést tesz a testetekre?

Figyelt kérdés

2021. máj. 16. 17:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mit.
2021. máj. 16. 17:13
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
Lerúgom magamról és elküldöm a 3,14csába.
2021. máj. 16. 17:14
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem szexelek vele soha többet.

És lehet jönni, hogy jaj, "a nőkre nem lehet egy rossz szót se szólni" meg hasonlók, kvára lesz_arom.

Önbizalomhiányban éltem kb. 26 éves koromig folyamatosan, méghozzá úgy, hpgy bőven átlag feletti testem volt alapból is, amikor elkezdtem sportolni, akkor meg méginkább. Mégis voltak mocsadékok, akik belekötöttek, lehúzták. Nos, ilyenekkel nem kell szexelni, ennyi az egész, fabatkát nem érnek, még akkor sem, ha átlagos vagy kicsit kövérkés teste van a nőnek.

Én sose kötöttem bele egy férfi testébe sem, akivel szexeltem.

2021. máj. 16. 17:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
milyen megjegyzést tett?
2021. máj. 16. 17:15
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kb 25 évesen elsírtam magam, 30 plusszosan meg vettem még egy ruhát a pénzéből.
2021. máj. 16. 17:18
 6/20 anonim ***** válasza:
89%
Amennyiben negatív megjegyzést tesz, kinyitom neki az ajtót.
2021. máj. 16. 17:18
 7/20 A kérdező kommentje:
Menstruációm előtt pár nappal voltunk együtt, akkor hajlamos vagyok puffadni (meg alatta is), hogy milyen nagy hasam van, képeken sokkal csinosabb voltam. Alapból nincs semekkora hasam, rendszeresen edzek.
2021. máj. 16. 17:19
 8/20 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: nem a pasim, nem olyan rég ért véget egy hosszabb kapcsolatom, most csak sodródom,ismerkedek kötetlenül.
2021. máj. 16. 17:20
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Általában elkap a röhögőgörcs. Habár ő olyan stilusban is kritizál néha, hogy azon mást nem is lehet csinálni :D

De próbalom értelemesen is lereagàlni azért :)

2021. máj. 16. 17:21
 10/20 anonim ***** válasza:
28%

Ha csak szexelsz vele nem mindegy mi a véleménye? :D

úgyis tudod, hogy majd lemegy a hasad, de addigra úgyis más partnered lesz.

2021. máj. 16. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!