Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy ilyen megjegyzés után egy férfival?
Figyelt kérdés
Első randira készültök, és a tali előtt azt mondja a férfi, hogy ráírt egy volt barátnőjére, hogy milyen jól elvoltak régen, és gondolt rá, hogy újra talizik vele, de hát ááá, inkább nem..2021. okt. 2. 15:54
3/37 Ollókezű Edward válasza:
Megkérdezném tőle, hogy mi tartotta vissza? Mert én biztos nem akarok a boldogsága útjába állni...
4/37 anonim válasza:
Ilyen megjegyzés után nem. Nekem ebből az jönne le, hogy csak pótlék/helyettes lennék.
5/37 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy esetleg akkor fogok randizni vele, ha túllépett az előző csajon legalább annyira, hogy ne akarjon találkozgatni vele. (Nem zárom ki, hogy fel is ajánlotta neki a találkozót, csak a nő elutasította, így maradtál te.)
9/37 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, én már túl vagyok a talin, voltam ennyire ostoba.. és túl vagyok sok lelki sérülesen, ami miatta ért.. annyira vonzó és kedves és határozott és aranyos volt az elején ezt a megjegyzést leszámítva, hogy nem tudtam neki nemet mondani.. de még most is néha magamat okolom és nem őt (sok egyéb dolog történt még) amiért megromlott köztünk minden. Emiatt van szükségem arra, hogy lássam, én voltam az ostoba, hogy egy ilyen emberrel elkezdtem találkozgatni. Mellékesen, barátnője is volt, akit persze ott akart hagyni épp.. és persze sosem tette meg..
2021. okt. 2. 16:13
10/37 anonim válasza:
Nekem ebből az jönne le, hogy megpróbálja kapósnak beállítani magát, mintha ezzel arra akarna utalni, hogy neki mennyi lehetősége van. Manipuláció szagot érzek, ki is ábrándulnék azon nyomban. :D Kérdező, ha ezt szeretnéd hallani, akkor igen te vagy az ostoba, és naiv, és csak azzal tudsz segíteni a helyzeten, ha hagyod a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!