Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legtapintatlanabb vagy legsértőbb megjegyzés,
amit randin kaptál a másik féltől?
"Látom már te is megrogytál, elmúlt a fiatalságod." 27 voltam, a másik fél egy majdnem tíz évvel idősebb, nem túl előnyös külsejű és belsejű férfi :D
2020. nov. 8. 20:55
Ha ezt lehet annak nevezni, akkor az, amikor a leányzó nem jött el a 2. randira, és előtte nem is szólt, hogy nem jön. A második legszarabbnak azt tartanám, amikor egy másik lánynak virágot vittem, és ő közölte, hogy hazaviszi, én meg várjam meg őt a villamosmegállóban. Kb. egy órát vártam rá egy fa árnyékába húzódva, mert meleg nyári nap volt, és csak azt sajnálom, hogy akkor nem hagytam őt faképnél.
2020. nov. 8. 21:06
Gyakorlatilag mindegyik nő beszólt valamit.
Aki végül a barátnőm lett, ő egyedül nem.
A többi ritka nagy paraszt volt.
2020. nov. 8. 21:09
Ja még annyit elfelejtettem, hogy az első csaj - aki nem jött el a randira - később szólt be nekem. Miután hazajöttem, írt nekem fb-on, hogy azonnal költözzek oda hozzá, mert ő magányos. Én kiakadtam, és kiosztottam, hogy mégis hol volt reggel. Azt válaszolta, hogy neki a városi fiúk az esetei, és hogy nem 60 évesekkel akar együtt lenni (30 voltam, ő kb. 23-24). Mondjuk ezek után nem is sajnáltam, hogy nem jött össze a dolog, ritka zakkant csajnak mutatkozott végül. A 2-es voltam.
2020. nov. 8. 21:22
Megkérdezte miért vagyok olyan fóbiás (nem ez a szó volt, nem jut eszembe már)?
Pusztán azért, mert kb. a 3. randin azt akarta, hogy menjek el valami haverjával kocsival lakást nézni, mert ő meg akarja tudni az ingatlan helyét, de ő nem akar jönni és sürgős neki a lakásvásárlás...
És erre mondtam neki, hogy bocsi, de én ismeretlen autójába nem szállok be, és azt se tudom hova vinne, (ráadásul nem is pesti vagyok). Ő akkor volt 24/n, én 23/f
30f
2020. nov. 8. 22:27
"És erre mondtam neki, hogy bocsi, de én ismeretlen autójába nem szállok be, és azt se tudom hova vinne, (ráadásul nem is pesti vagyok). Ő akkor volt 24/n, én 23/f"
Vaze, lanykent megertettem volna, de fiukent 23 evesen ilyent mondani?? Hol nottel fel?
2020. nov. 8. 22:49
6-utólag kiderült, hogy kattos a csaj, szóval a megérzéseim jók, ennyi. Többet erről nem kívánok nyilatkozni.
2020. nov. 8. 22:59
8/14 anonim válasza:
6. Szerintem meg jól tette...Amúgy meg ha végül lett volna valami, pl. megtámadják, kirabolják, stb., pont a hozzád hasonlók kezdenének el habzó szájjal magyarázni, hogy "Hááádde miér száll be idegen autójábaaaaa?!!!?!"
És egyébként van egy olyan érzésem, hogy nem csak az idegen autójába nem akart beszállni a másik válaszíró, csak tudod, normális emberek pár találkozás után nem kérnek ilyet a másiktól, hogy menjenek el helyettük lakást nézegetni :D Bár lehet, egy hozzád hasonló simp-nek ebben nincs semmi kellemetlen.
2020. nov. 8. 23:17
8, így van, én is ezekre gondoltam, es nyilván elég creepy volt egy ilyen kérés.
2020. nov. 9. 08:21
Tinedzser koromban bejartam az orszagot autostoppal, 20-as eveim elejen meg a fel europat. Ti 23 evesen kikialtjatok magatokat ferfinak, de feltek beulni egy idegen autoba? Megertem es elfogadom, hogy fura keres volt egy csajtol, akit alig ismersz, de ez a valasz egy igen rossz kifogas volt, es a csaj kerdese erre egyaltalan nem volt tapintatlan vagy serto.
2020. nov. 9. 10:20
Kapcsolódó kérdések: