Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy ilyen megjegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy ilyen megjegyzés után egy férfival?

Figyelt kérdés
Első randira készültök, és a tali előtt azt mondja a férfi, hogy ráírt egy volt barátnőjére, hogy milyen jól elvoltak régen, és gondolt rá, hogy újra talizik vele, de hát ááá, inkább nem..
2021. okt. 2. 15:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Megtanultam! Ha bármilyen más nő, akihez köze volt, felmerül egy találkozás során, akkor annak ott abban a pillanatban annyi!

Menekülj!

2021. okt. 2. 16:18
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. okt. 2. 16:20
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Még el sem kezdődött a kapcsolat és máris versenyeztet az exével.(Trianguláció)

Ettől te szarul érzed magad és azt akarja elérni, hogy jobban teperj utána. Az üzente valójában, hogy bármikor kéznél van az exem, de én inkább nem randizok vele kvázi érezd magad megtisztelve, hogy velem lehetsz, mert akkora király vagyok.

Ez egy Gyökér a legrosszabb fajtából.

2021. okt. 2. 16:24
 14/37 anonim ***** válasza:
91%
Nem Te vagy a hibás! Ezt csak tapasztalatok alapján lehet megtanulni. Az ilyen patkány típus sokakat megvezet, tönkretesz. Erről nem tehetsz.
2021. okt. 2. 16:28
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Legalább tanultál belőle. Arról nem te tehetsz, hogy szar alak, ez az ő hibája. De jó, ha a tapasztalataidat tisztán látod, és használni tudod a jövőben is. Azaz óvatosabb leszel azzal, aki rögtön megmutatja, mekkora gyökér, és nem dugod homokba a fejed, nem mentegeted.

Ahogy a többi válaszoló, úgy én sem mentem volna el egy ilyen megjegyzés után a randira.

2021. okt. 2. 16:35
 16/37 A kérdező kommentje:
Én egyébként ezen a ponton megpróbáltam elhatárolódni tőle, nem vagyok azért teljesen hülye, de úgy elkezdett teperni, hogy végül beadtam a derekam.. nem hiszitek el (én se) mekkora hatással volt rám.. még soha senki ennyire.. pedig nem egy tapasztalatlan 20 éves vagyok, csak ennyire szemét pasival sosem találkoztam az életem során.. hát most megtörtént, magam alatt is vagyok rendesen..
 17/37 anonim ***** válasza:
92%
Általában két fél együtt hibázik, de itt nem tiszta lappal indított. Barátnő mellett randizni mással aljas dolog. Egyértelmű, hogy csak kaland voltál neki.
 18/37 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyet úgy hívják, hogy Nárcisztikus.
2021. okt. 2. 16:36
 19/37 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is nárcisztikus, más jelek is erre utalnak. És ez egy traumás kötődés, már ezt is tudom. Ezért ilyen nehéz most elengednem. Már megtörtént rég, hónapok óta nem is beszélünk, csak attól ugyanúgy hiányzik, sőt egyre jobban..
2021. okt. 2. 16:42
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős?
2021. okt. 2. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!