Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy ilyen megjegyzés után egy férfival?
Megtanultam! Ha bármilyen más nő, akihez köze volt, felmerül egy találkozás során, akkor annak ott abban a pillanatban annyi!
Menekülj!
Még el sem kezdődött a kapcsolat és máris versenyeztet az exével.(Trianguláció)
Ettől te szarul érzed magad és azt akarja elérni, hogy jobban teperj utána. Az üzente valójában, hogy bármikor kéznél van az exem, de én inkább nem randizok vele kvázi érezd magad megtisztelve, hogy velem lehetsz, mert akkora király vagyok.
Ez egy Gyökér a legrosszabb fajtából.
Legalább tanultál belőle. Arról nem te tehetsz, hogy szar alak, ez az ő hibája. De jó, ha a tapasztalataidat tisztán látod, és használni tudod a jövőben is. Azaz óvatosabb leszel azzal, aki rögtön megmutatja, mekkora gyökér, és nem dugod homokba a fejed, nem mentegeted.
Ahogy a többi válaszoló, úgy én sem mentem volna el egy ilyen megjegyzés után a randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!