Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért veszik zaklatásnak ha valaki rájuk ír facebookon ismerkedési szándékkal? Nem írnak vissza csak simán kibeszélik, hogy zaklatják őket neten. Miért?
#82 igen, most ismerte el, hogy joga van a másik félnek is.
"A másik embernek pedig nyilván jogában áll ezt furának gondolni, vagy bunkóságnak, vagy bárminek. Joga van tiltani, törölni, nem válaszolni"
Oké akkor 'zaklattam', mert ráírtam.
Még jó hogy nem mentem oda személyesen, aki ilyen véleménnyel van egy emberről csak mert ráír azzal élőben is kellemetlen lett volna, talán fel is jelentettvolna.
Ha egy vadidegenhez becsöngetnél, hogy akar-e ismerkedni akkor már egyenesen a KGB-t hívná rád. :'D
De van, csak az nem a közösségi oldalakon lesz. :'D
Bár tudom manapság már nem "divatos", "menő" élőben szemtől szembe ismerkedni mondjuk egy szórakozóhelyen vagy valami. A mai fiatalok már a facen élik az életüket is...
89-es sajnos nincs olyan hely ahol elfogadott lenne.
Régen falun táncos estek szingliknek. Manapság, városban? Nincs ilyen. Ha el is mennek szórakozni azért mennek hogy a saját társaságukkal legyenek.
Strandon? Ugyan.
Utcán? Paprikaspray.
Klubokban? Minimális az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!