Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért veszik zaklatásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért veszik zaklatásnak ha valaki rájuk ír facebookon ismerkedési szándékkal? Nem írnak vissza csak simán kibeszélik, hogy zaklatják őket neten. Miért?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 13:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/129 anonim ***** válasza:
36%

Egyetlen egy egyszerű kérdésre válaszolj. Ha nem szeretnéd, hogy ismeretlenek írjanak, akkor milyen hátrányod származna belőle, ha beállítanád, hogy csak az ismerőseid írhassanak üzenetet? Ez nem minek ment oda hozzáállás, hanem logikus. Nem véletlen állítják be sokan így... És nem. Ez nem olyan, mintha burkában mennél az utcán. Ez olyan, mintha lenémíthatnád az esetlegesen közeledő férfiakat az utcán...

2021. szept. 6. 18:07
 52/129 anonim ***** válasza:
97%
számomra az a zaklatás, ha egyszer már leírtam neki, hogy nem szeretnék ismerkedni, de tovább írogat ilyen szándékkal.
2021. szept. 6. 19:13
 53/129 anonim ***** válasza:
69%

Ismerkedés alatt azt érted hogy

Ohh de jó megb*sználak a huszonötösömmel vagy hogy jól kinyalnálak esetleg ha van párja akkor a párját megverné őt meg úgy megrakná mint a párja még soha?

2021. szept. 6. 19:27
 54/129 anonim ***** válasza:
66%
Én így ismertem meg a barátnőmet,szerencsére nem vette zaklatásnak, hogy rá írtam. :)
2021. szept. 6. 19:53
 55/129 anonim ***** válasza:
31%

"nők miért veszik zaklatásnak ha valaki rájuk ír facebookon" - Valami rossz beidegződés lehet, és elég idegesítő! Én telket akartam venni, földhivatalban kikérem a tulaj nevét, lányára ráírok (mert ő van fenn facen), erre VÁLASZ NÉLKÜL LETILT! Tudakozó, telefonszám, felhívom, mondom neki, írtam facen telek ügyben, erre kinyomja a telefont, és tiltja a számom!

Majd írok egy levelet a tulajnak/szüleinek, és azok normálisan tudnak válaszolni. Egyszer a helyszínen találkoztam a lánnyal, és mondtam, hogy írtam facen, de letiltottál, erre a csaj: "Ja, azt hittem valami lúzer akar ismerkedni, az ilyet alapból tiltom!"

31/F

2021. szept. 6. 20:08
 56/129 anonim ***** válasza:
69%
Telket vennél, és face-en kérdezősködsz, hát bazmeg, te sem vagy százas.
2021. szept. 6. 20:10
 57/129 anonim ***** válasza:
29%
"Telket vennél, és face-en kérdezősködsz" - Gazos telkekre gondolok, ahol a tulaj 20 éve nem volt kint, mert az ország másik felén lakik... mégis hogy beszéljek vele Einstein?! (Főleg ha még a 40 évvel ezelőtti címe van megadva, ami Lenin út volt, így levelet sem írhatok.)
2021. szept. 6. 20:21
 58/129 anonim ***** válasza:
42%
Rohadtul nem számít, milyen telek, még te vagy kiakadva, hogy nem válaszolnak neked. Eszem megáll. Alapból a tulajnak kellett volna írni, nem a lányának. Tök beteg vagy.
2021. szept. 6. 20:40
 59/129 anonim ***** válasza:
15%
58 Embeeer.... Mi a beteg dolog ebben? Írta is, hogy a tulaj nem volt fent féjszen, csak a lánya... Ennyire nem tetszik, hogy nem igazolja a véleményedet, ezért sértegetni kell? Őrület...
2021. szept. 6. 20:45
 60/129 anonim ***** válasza:
61%

"Alapból a tulajnak kellett volna írni" - Persze, mint a mesében, örökölte a telket 1983-ban, és az akkori lakcímét jegyezte be a földhivatal (azóta 5x költözött, és már nincs is olyan utca, de a földhivatalban nem íratta át).

ÉS mondjuk 1960-abn született, ami azt jelenti, hogy max az iwiw-re regisztrált fel, ami vagy 10 éve megszűnt... akkor mégis hogy írjak neki?!

2021. szept. 6. 20:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!