Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért veszik zaklatásnak ha valaki rájuk ír facebookon ismerkedési szándékkal? Nem írnak vissza csak simán kibeszélik, hogy zaklatják őket neten. Miért?
No-no... Azért egy 16-18 éves lány már nem gyerek. Persze az, hogy nő-e az már nem csak a kor kérdése.
Oké, én mikor nőkről beszélek, nagyrészt 25-30 körüli, illetve még idősebb emberekre gondolok. Ennek ellenére vannak 18-20 éves lányok között is olyanok, akiket már nőnek lehet nevezni. Csak hát... kevesen. Gondolom akik itt sírtak, hogy milyen szörnyű, ha rájuk ír facebookon egy ismeretlen, azok se 30 körüli, érett nők, hanem éretlen kislányok vagy éretlen nagylányok. Ennek a szuperérzékeny, PC őrülettel teli világnak a termékei. Amelyik lányokra én írtam rá facebookon, mindegyik visszaírt és el lehetett beszélgetni velük. Majd értesítem őket, hogy valójában ez zaklatás volt, jelentsenek fel. #metoo...
Tudod drága, egy szóval se mondtam, hogy hallgasson az, akit valóban bántottak, vagy zaklattak. De ne hívjunk már mindent zaklatásnak, mert ezzel pont azokat köpjük szembe, akiket tényleg zaklattak. Előbb-utóbb pedig eljutunk oda(vagy már ott tartunk), hogy senki nem fogja komolyan venni, senki nem fog segítséget nyújtani annak, akinek valóban szüksége lenne rá. Kicsit olyan ez, mint amilyen anno az emo őrület volt. Hisztis tinik vagdosták magukat, ezzel pedig pont azokat tették nevetségessé, akik valóban lelki problémákkal küzdöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!