Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért veszik zaklatásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért veszik zaklatásnak ha valaki rájuk ír facebookon ismerkedési szándékkal? Nem írnak vissza csak simán kibeszélik, hogy zaklatják őket neten. Miért?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/129 anonim ***** válasza:
16%

No-no... Azért egy 16-18 éves lány már nem gyerek. Persze az, hogy nő-e az már nem csak a kor kérdése.

2021. szept. 6. 15:50
 32/129 anonim ***** válasza:
89%
Igen, de a mostani 18-20 évesek, azok még akkor gyerekek voltak még abban az időkben.
2021. szept. 6. 15:57
 33/129 anonim ***** válasza:
12%
Csak akkor veszik annak ha nem jössz be nekik.
2021. szept. 6. 16:21
 34/129 anonim ***** válasza:
29%
Miért vannak azok a valaszok lepontozva amik tényleg az igazat állítják. Fogjátok már fel, hogy ha nem jössz be a csajnak (itt csak és kizárólag a külső számít csak) akkor baromira nem fog neki tetszeni, ha csak úgy rairsz ismeretlenül.
2021. szept. 6. 16:34
 35/129 anonim ***** válasza:
26%

Oké, én mikor nőkről beszélek, nagyrészt 25-30 körüli, illetve még idősebb emberekre gondolok. Ennek ellenére vannak 18-20 éves lányok között is olyanok, akiket már nőnek lehet nevezni. Csak hát... kevesen. Gondolom akik itt sírtak, hogy milyen szörnyű, ha rájuk ír facebookon egy ismeretlen, azok se 30 körüli, érett nők, hanem éretlen kislányok vagy éretlen nagylányok. Ennek a szuperérzékeny, PC őrülettel teli világnak a termékei. Amelyik lányokra én írtam rá facebookon, mindegyik visszaírt és el lehetett beszélgetni velük. Majd értesítem őket, hogy valójában ez zaklatás volt, jelentsenek fel. #metoo...

2021. szept. 6. 16:42
 36/129 anonim ***** válasza:
17%
#34 itt még a nagyon igaz válaszolókat is lepontozzák. Sajnos hozzá kell szokni... itt csak az kap felpontozást, aki azt írja, ami számukra nekik a normális.
2021. szept. 6. 16:44
 37/129 anonim ***** válasza:
82%
Tudott, karajka, a metoo mindig jelen volt, csak senkit nem érdekelt, ha a nők egyesével mondták. Sokan lenyelték, mert nem akarták, hogy a pasikák karótnyeltnek hívják őket, akik meg felszólaltak, azoknak annyit mondtak, kuss. Tudom, mert én mindig felszólaltam, és qrvára örülök, hogy a világ elért oda, ahova már 10 évesen is eljutottam magamtól.
2021. szept. 6. 16:47
 38/129 anonim ***** válasza:
33%
Jaj 35-os, ha torveny lenne, hogy nem irhatsz ra es ferfikent nem kezdemenyezhetsz engedely nelkul a noknel, akkor be tudnad tartani a torvenyt?
2021. szept. 6. 16:52
 39/129 anonim ***** válasza:
18%

Tudod drága, egy szóval se mondtam, hogy hallgasson az, akit valóban bántottak, vagy zaklattak. De ne hívjunk már mindent zaklatásnak, mert ezzel pont azokat köpjük szembe, akiket tényleg zaklattak. Előbb-utóbb pedig eljutunk oda(vagy már ott tartunk), hogy senki nem fogja komolyan venni, senki nem fog segítséget nyújtani annak, akinek valóban szüksége lenne rá. Kicsit olyan ez, mint amilyen anno az emo őrület volt. Hisztis tinik vagdosták magukat, ezzel pedig pont azokat tették nevetségessé, akik valóban lelki problémákkal küzdöttek.

2021. szept. 6. 16:53
 40/129 anonim ***** válasza:
94%
Soha nem vették komolyan a valóban bántalmazott nőket. És nem azért, mert szerintem a kérdező zaklató.
2021. szept. 6. 16:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!