Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért veszik zaklatásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért veszik zaklatásnak ha valaki rájuk ír facebookon ismerkedési szándékkal? Nem írnak vissza csak simán kibeszélik, hogy zaklatják őket neten. Miért?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 13:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 anonim ***** válasza:
96%

Ahhoz képest diszkóban, bárokban meg kocsmában manapság is sokan ismerkednek. Legfeljebb nem voltál szerencsés vagy valami.

2021. szept. 7. 13:34
 92/129 A kérdező kommentje:

Ok én tényleg vettem a lapot és inkább nem erőltetem ezt az ismerkedősdit.

Biztos vannak platformok, de valahogy eléggé rideg világot élünk és mindenki mindenkit ellenségként kezel.

2021. szept. 7. 13:49
 93/129 anonim ***** válasza:
28%
Itt már a Szovjet idők óta minket utál mindenkit, tudod miért. :D
2021. szept. 7. 13:55
 94/129 anonim ***** válasza:
63%

Még jó hogy nem mentem oda személyesen, aki ilyen véleménnyel van egy emberről csak mert ráír azzal élőben is kellemetlen lett volna, talán fel is jelentettvolna.

Mondtam én hogy a kérdező az a tipikus creepy aki eloben kussol csak bámul, aztán ahogy hazaer rád ír. Herotom van az ilyenektol.

2021. szept. 7. 14:30
 95/129 anonim ***** válasza:
0%

Azért más egy ismerőshöz becsöngetni és más egy random vadidegenhez csajozási célból. Képzelheted, hogy a vadidegen mit reagálna: Rád hívja a KGB-t.

2021. szept. 7. 14:39
 96/129 anonim ***** válasza:
21%
Nem úgy értettem hogy becsongetni. Hanem vannak ilyen emberek akik mondjuk eladó a boltban ahol vásárolsz, vagy új munkatarsad vagy a buszsofor, a postás aki hozza a leveled. Tehát van egy csomó elethelyzet amikor beszédbe elegyedhetsz a számodra szimpatikus emberekkel. De ezek a fura emberek nem használják ki az olyan elethelyzeteket amikor még ürügye is lenne, neeem. Életben kettőt nem szól hozzád csak bámul. Aztán ahogy hazamegy bejelol és rád ír. Rosszabb esetben az összes profilkeped is végig lajkolja.
2021. szept. 7. 16:09
 97/129 A kérdező kommentje:

94-es nyilván azért nem megyek oda élőben mert akkor meg az lenne 'creepy' ahogy fogalmazol.

Mondom nem nyerhetsz. Ha élőben mész oda bukta, ha online írsz rá, szintén.

2021. szept. 8. 08:24
 98/129 anonim ***** válasza:
21%

Nem kell martirkodni kérdező, a 96os kommentemben írtam egy csomó példát amikor nem creepy ha beszédbe elegyedsz valakivel, és ez csak pár példa volt a millió elethelyzetbol amikor lehetőséged van.

De becsöngetni, idegent leszolitani az utcán, ráírni Facebookon nem jó módszer.

Ja és akkor még ott van a tarskereso is ami pont arra való.

2021. szept. 8. 08:56
 99/129 A kérdező kommentje:

A társkereső oldal az ami egy férfinak esélytelen hiszen egy nő kap napi 100-200 megkeresést.

A többi elképzelés/élethelyzet totál lutri és erőltetett.

2021. szept. 8. 08:57
 100/129 A kérdező kommentje:

Egyébként nőknek még talán annyi, hogy ezek a leszólítgatós és odamenős férfiak akik a számotokra "megfelelő" módon teszik azok akik napi 5-10-15 nőt szólítanak le, valószínűleg ugyanazzal a szöveggel. Ismertem ilyet.

Közben aki kicsit "félénk" vagy "ügyetlen" ( a ti szemetekben csak ) az már 'creepy'. Pedig pont azért ismerkedik közeledik így mert komolyan tetszik neki a másik és nem akarja elrontani, nem tudja hogyan csinálja, míg a fenti hím minden 'lukra' rámegy, hogy hátha egybe beletalál.

Ezt kéne felfogni.

De nem megy nektek.

2021. szept. 8. 08:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!