Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért veszik zaklatásnak ha valaki rájuk ír facebookon ismerkedési szándékkal? Nem írnak vissza csak simán kibeszélik, hogy zaklatják őket neten. Miért?
Ahhoz képest diszkóban, bárokban meg kocsmában manapság is sokan ismerkednek. Legfeljebb nem voltál szerencsés vagy valami.
Ok én tényleg vettem a lapot és inkább nem erőltetem ezt az ismerkedősdit.
Biztos vannak platformok, de valahogy eléggé rideg világot élünk és mindenki mindenkit ellenségként kezel.
Még jó hogy nem mentem oda személyesen, aki ilyen véleménnyel van egy emberről csak mert ráír azzal élőben is kellemetlen lett volna, talán fel is jelentettvolna.
Mondtam én hogy a kérdező az a tipikus creepy aki eloben kussol csak bámul, aztán ahogy hazaer rád ír. Herotom van az ilyenektol.
Azért más egy ismerőshöz becsöngetni és más egy random vadidegenhez csajozási célból. Képzelheted, hogy a vadidegen mit reagálna: Rád hívja a KGB-t.
94-es nyilván azért nem megyek oda élőben mert akkor meg az lenne 'creepy' ahogy fogalmazol.
Mondom nem nyerhetsz. Ha élőben mész oda bukta, ha online írsz rá, szintén.
Nem kell martirkodni kérdező, a 96os kommentemben írtam egy csomó példát amikor nem creepy ha beszédbe elegyedsz valakivel, és ez csak pár példa volt a millió elethelyzetbol amikor lehetőséged van.
De becsöngetni, idegent leszolitani az utcán, ráírni Facebookon nem jó módszer.
Ja és akkor még ott van a tarskereso is ami pont arra való.
A társkereső oldal az ami egy férfinak esélytelen hiszen egy nő kap napi 100-200 megkeresést.
A többi elképzelés/élethelyzet totál lutri és erőltetett.
Egyébként nőknek még talán annyi, hogy ezek a leszólítgatós és odamenős férfiak akik a számotokra "megfelelő" módon teszik azok akik napi 5-10-15 nőt szólítanak le, valószínűleg ugyanazzal a szöveggel. Ismertem ilyet.
Közben aki kicsit "félénk" vagy "ügyetlen" ( a ti szemetekben csak ) az már 'creepy'. Pedig pont azért ismerkedik közeledik így mert komolyan tetszik neki a másik és nem akarja elrontani, nem tudja hogyan csinálja, míg a fenti hím minden 'lukra' rámegy, hogy hátha egybe beletalál.
Ezt kéne felfogni.
De nem megy nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!