Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért veszik zaklatásnak ha valaki rájuk ír facebookon ismerkedési szándékkal? Nem írnak vissza csak simán kibeszélik, hogy zaklatják őket neten. Miért?
38
Nem kaptam engedélyt tőlük, még is elbeszélgettek velem. Hogy is van ez akkor? Miért nem érezték zaklatásnak? :) A kérdésednek meg sok értelmét nem látom, ráadásul betarthatatlan törvény lenne. Rá lehetne fogni bármire, hogy engedély, illetve azt is, hogy mégse engedély volt az...
Akár helyes vagy, akár nem, vagy csak akár átlagos külsejű. Akkor se illik bárkire idegenül írogatni.
Az lenne a kicsikét nem bunkóbb megoldás, ha próbatevés érdekében bejelölöd és ha visszaigazol téged, azaz még ismeretlenül is, akkor tehetsz egy próbát, hogy valamit írsz neki beszélgetés beindításként.
Ha meg nem igazol vissza, akkor békén hagyod, mert elég egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit.
44
Én fordítva látom. Lehet anélkül is írogatni egymással, hogy ismerősök lennénk. Pl. Ha mindketten bent vagyunk a ,,Szeretjük a fehér cápákat" csoportban, és nekem megtetszik a hölgy, szerintem teljesen okés, ha ráírok azzal az ürüggyel, hogy látom ő is tagja ennek a csoportnak, olvasta-e a ,,Hogyan főznek a cápák rántotthúst krumplival" című könyvet? Nem látom, hogy ebben hol van az a zaklatás, meg sötét sikátor, amit itt jó páran írtak... Az meg teljesen más helyzet, amit Sunshinedoll írt. Az egyrészt valóban zaklatás, másrészt ahhoz nem kell ismeretlennek lennie az illetőnek, hogy ilyet tegyen...
"Ha mindketten bent vagyunk a ,,Szeretjük a fehér cápákat" csoportban, és nekem megtetszik a hölgy, szerintem teljesen okés, ha ráírok azzal az ürüggyel"
Szerintem meg nem.
Miért nem? Ebben most komolyan, mi a rossz? Mi nem okés vele? Ez már zaklatás? :D Mert ha igen, akkor remélem kipusztul az emberiség még idén....
"Állítsd be úgy, hogy csak ismerősök láthassák a dolgaidat... Sőt, azt is be lehet állítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet, mint ahogy azt is, hogy csak ismerősök ismerősei jelölhessen ismerősnek. Szóval ne rinyáljon itt mindenki, hogy zaklatják, hanem tanulja meg használni az oldalt, ha zavarja, hogy ismeretlenek irkálnak. "
Ja. Sőt jarhatnek burkaban is az utcán nehogy megeroszakoljonak, nem?
Tipikus minek ment oda hozzaallas.
Nem, egyszerűen meg kellene érteni hogy a Facebookon nem írunk rá ismeretlen emberekre ismerkedés céljából mert nem arra van.
De egyébként mivel a kérdező állítólag visszahalotta hogy ő zaklatta a lányt így valószínűleg ismeri a csajt. Gondolom az a fajta creepy ember aki ahelyett hogy beszédbe elegyedne veled amikor személyesen is tudna lapit mint szar a fűben aztán otthon rád ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!