Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért veszik zaklatásnak ha valaki rájuk ír facebookon ismerkedési szándékkal? Nem írnak vissza csak simán kibeszélik, hogy zaklatják őket neten. Miért?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 13:44
1/129 anonim válasza:
Mondjuk mert nem szeretjük, ha vadidegenek írogatnak nekünk. Pláne, ha creepy szövegeket. Pláne, ha ezután elkezdenek napi szinten írogatni, pedig már elsőre se válaszoltunk.
2/129 anonim válasza:
Valakinek meg lehet már eleve van párja. Ha nincs párja valakinek, hanem tök egyedül van, akkor talán másképp kezeli a neki jött kedves üzeneteket.
3/129 anonim válasza:
Ha normális beszélgetést kezdeményez (ne) valaki, azzal nincs gond, de ezek amiket privátban írogattok, messze nem az… Az “úgy megdugnálak, jó segged” van, stb. üzik íróit tiltjuk és kibeszélnük, hogy milyen bunkó. A farokkép meg profillal együtt megy a netre, mert van olyan idióta, aki messengeren is küld.
4/129 anonim válasza:
Én nem ezt tapasztalom. Igaz nem sokszor fordult elő, hogy ismeretlen nőknek írtam facebookon, de az a 2-3 akiknek írtam teljesen normális volt. Nem volt ilyen, hogy ne írt volna vissza, vagy ilyesmi.
5/129 anonim válasza:
A facebook nem társkereső, azért. Aki ismerkedni akar, az használja az FB ezen részét. Nem azért vannak fent és nem is az a célja az oldalnak, hogy idegenek írogassanak.
6/129 anonim válasza:
Mert nem mindenki neten éli az életét, valaki csak néha-néha ránéz az internetre, hogy tudjon beszélni pár ismerősével, aztán ennyi. Nem ott élik a világukat.
7/129 A kérdező kommentje:
Nyilván annyi volt a kérdés, hogy szimpatikus volna e kedve ismerkedni. ÉS semmi válasz.
Joga van hozzá, de azt nem értem, hogy miért kell visszahallani, hogy 'zaklatás' stb., nem lehet simán megírni hogy ne haragudj de van párom?
Manapság ha ismerkedni próbálsz zaklató vagy, amerikában börtön is járhat egy 'leszólításért'.
Nyilván nem írok többet de nem értem miért akkora gond ez, hogy valaki rögtön zaklatásnak titulálja.
2021. szept. 6. 14:05
8/129 anonim válasza:
#7 Fontos dolog az őszinteség, viszont szerintem nem túl szerencsés egyből letámadni, hogy lenne-e kedve ismerkedni. Nem túl kreatív, gondolom minden 2. pasi ezt vagy hasonlót ír nekik. :D Inkább keress valami közös témát és próbálj úgy beszélgetést indítani. Facebookon ez nem nehéz, ha esetleg bent vagytok mindketten valami csoportban vagy látod, hogy lájkolt valami olyat, amit te is szeretsz.
9/129 anonim válasza:
Úgy 2010-2015-ig még nem volt annyira botrány, ha valakik facebookon ismerkedtek, mert akkor még sokan nem tudtak másképp hozzáférni a kiszemeltjükhöz és sokan facebookon jöttek össze. Ez 2015-ig még elfogadható volt, de most már a facebookon is és az instagramon is sokan az ismerőseikkel és a hozzájuk közel álló személyekkel tartják az emberek a kapcsolatot.
10/129 A kérdező kommentje:
Köszi 9-es. Igazából elfogadom és azt is hogy nem írnak vissza, szökőévente próbálom meg ezt, de az hogy utána stigmákat hallok vissza az nem esik jól. Megalázzák a nők a férfiakat rendesen ha 'bepróbálkoznak'.
Igazából tényleg nem szabad ismerkedni, jó nem sülhet ki belőle.
2021. szept. 6. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!