Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj,hogy a nő részéről elvárás,hogy a férfinak legyenek ambíciói, céljai?
Többször rám förmedtek már emiatt.
Pedig, igazából csak a tapasztalataim miatt alakult ez ki.
Régebben nekem sem számított, viszont a legtöbb kapcsolatom a "rang" és az anyagiak miatt ért véget.
Hosszabb távon összeférhetetlenségeket okoz, meg életfelfogásban is nagy különbségeket.
Nekem mesterfokozatú diplomám, messze átlag felett keresek, jó pozícióm van egy nemzetközi vállalatnál.
Szerintem az a jó, ha egy férfinak vannak céljai és ambíciói.
Az a legrosszabb, hogyha csak lubickol a langyos pocsolyában és panaszkodik.Nem baj, ha pillanatnyilag nem keres megfelelően, de tegyen érte és akarjon jobbat, többet.
Szeretnék gyerekeket, de mellette nem zsíros kenyéren meg vízen akarok élni.Anyaság alatt pedig a háztartás bevétele csökken.

20
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de szerintem nem a 19. hozzászólónál figyelhető meg a racionalitás hiánya, hanem nálad a szövegértési képesség hiánya, abból ítélve, ahogy reagáltál arra, amit leírt.

"Attól már inkább,hogy nem vállalsz áldozatot.Áldozat alatt azt értem, hogy ha adódik jobban fizető munkalehetőség, ami szakmailag megfelel, akkor szépen munkahelyet váltasz."
Ezzel egyébként az a baj, hogy részben öngól: Az egyik fél vállaljon áldozatot, de a másik fél ne vállaljon áldozatot azzal, hogy lemond a nyaralásról?
22#
A nő a kapcsolatban, anyasági idején kiszolgáltatott állapotban van.Munkaerőpiaci,anyagi szempontból is.
Ez mondhatni,hogy egy áldozat.
És a másik fél arra nem képes,hogy jobban fizető állásra váltson,ha van rá lehetősége?Nonszensz.

Érdekes látni, hogy mire reagálsz, és mire nem.
Szerintem azért elég beszédes, hogy a másodszori érdeklődés után sem akarsz, vagy tudsz, vagy mersz válaszolni arra a - kérdésed szempontjából szerintem igencsak releváns - kérdésre, hogy ki "förmedt rád" emiatt.
24.
Ki förmed rám?
Főleg a férfiak, akiknek ezt elmondom.

Nyilván arra vonatkozott a kérdés, hogy milyen helyzetben mondasz ilyet, és milyen kapcsolatban vagy azokkal a férfiakkal, akik állításod szerint "rád förmednek," amikor az elvárásaidról beszélsz.
De ha a mesterfokozatú diplomád és a jó állásod ellenére tényleg ilyen nehezen megy át a kérdés lényeg, vagy inkább elkerülnéd az őszinte választ, akkor hagyjuk szerintem.
Semmi gond, részemről lezárva, mert értelmetlen időpazarlás úgy megpróbálni valakinek hasznos, értelmes választ adni, hogy ő fontos dolgokat, releváns részleteket nem ír le a kérdésben.

Te kérdező, eléggé funkcinális analfabétánk tűnsz, ahogy a 20-as írta.
Az a baj, hogy totálisan lusta vagyok szétszedni mondatonként a fogalmatlan válaszod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!