Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj,hogy a nő részéről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj,hogy a nő részéről elvárás,hogy a férfinak legyenek ambíciói, céljai?

Figyelt kérdés

Többször rám förmedtek már emiatt.

Pedig, igazából csak a tapasztalataim miatt alakult ez ki.

Régebben nekem sem számított, viszont a legtöbb kapcsolatom a "rang" és az anyagiak miatt ért véget.

Hosszabb távon összeférhetetlenségeket okoz, meg életfelfogásban is nagy különbségeket.

Nekem mesterfokozatú diplomám, messze átlag felett keresek, jó pozícióm van egy nemzetközi vállalatnál.

Szerintem az a jó, ha egy férfinak vannak céljai és ambíciói.

Az a legrosszabb, hogyha csak lubickol a langyos pocsolyában és panaszkodik.Nem baj, ha pillanatnyilag nem keres megfelelően, de tegyen érte és akarjon jobbat, többet.

Szeretnék gyerekeket, de mellette nem zsíros kenyéren meg vízen akarok élni.Anyaság alatt pedig a háztartás bevétele csökken.

2021. aug. 28. 15:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
90%

20

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de szerintem nem a 19. hozzászólónál figyelhető meg a racionalitás hiánya, hanem nálad a szövegértési képesség hiánya, abból ítélve, ahogy reagáltál arra, amit leírt.

2021. aug. 29. 14:30
 22/27 anonim ***** válasza:
94%

"Attól már inkább,hogy nem vállalsz áldozatot.Áldozat alatt azt értem, hogy ha adódik jobban fizető munkalehetőség, ami szakmailag megfelel, akkor szépen munkahelyet váltasz."

Ezzel egyébként az a baj, hogy részben öngól: Az egyik fél vállaljon áldozatot, de a másik fél ne vállaljon áldozatot azzal, hogy lemond a nyaralásról?

2021. aug. 29. 14:36
 23/27 A kérdező kommentje:

22#

A nő a kapcsolatban, anyasági idején kiszolgáltatott állapotban van.Munkaerőpiaci,anyagi szempontból is.

Ez mondhatni,hogy egy áldozat.

És a másik fél arra nem képes,hogy jobban fizető állásra váltson,ha van rá lehetősége?Nonszensz.

2021. aug. 29. 14:54
 24/27 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes látni, hogy mire reagálsz, és mire nem.

Szerintem azért elég beszédes, hogy a másodszori érdeklődés után sem akarsz, vagy tudsz, vagy mersz válaszolni arra a - kérdésed szempontjából szerintem igencsak releváns - kérdésre, hogy ki "förmedt rád" emiatt.

2021. aug. 29. 17:02
 25/27 A kérdező kommentje:

24.

Ki förmed rám?

Főleg a férfiak, akiknek ezt elmondom.

2021. aug. 29. 17:05
 26/27 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván arra vonatkozott a kérdés, hogy milyen helyzetben mondasz ilyet, és milyen kapcsolatban vagy azokkal a férfiakkal, akik állításod szerint "rád förmednek," amikor az elvárásaidról beszélsz.

De ha a mesterfokozatú diplomád és a jó állásod ellenére tényleg ilyen nehezen megy át a kérdés lényeg, vagy inkább elkerülnéd az őszinte választ, akkor hagyjuk szerintem.

Semmi gond, részemről lezárva, mert értelmetlen időpazarlás úgy megpróbálni valakinek hasznos, értelmes választ adni, hogy ő fontos dolgokat, releváns részleteket nem ír le a kérdésben.

2021. aug. 29. 17:19
 27/27 anonim ***** válasza:
90%

Te kérdező, eléggé funkcinális analfabétánk tűnsz, ahogy a 20-as írta.

Az a baj, hogy totálisan lusta vagyok szétszedni mondatonként a fogalmatlan válaszod.

2021. aug. 29. 17:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!