Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj,hogy a nő részéről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj,hogy a nő részéről elvárás,hogy a férfinak legyenek ambíciói, céljai?

Figyelt kérdés

Többször rám förmedtek már emiatt.

Pedig, igazából csak a tapasztalataim miatt alakult ez ki.

Régebben nekem sem számított, viszont a legtöbb kapcsolatom a "rang" és az anyagiak miatt ért véget.

Hosszabb távon összeférhetetlenségeket okoz, meg életfelfogásban is nagy különbségeket.

Nekem mesterfokozatú diplomám, messze átlag felett keresek, jó pozícióm van egy nemzetközi vállalatnál.

Szerintem az a jó, ha egy férfinak vannak céljai és ambíciói.

Az a legrosszabb, hogyha csak lubickol a langyos pocsolyában és panaszkodik.Nem baj, ha pillanatnyilag nem keres megfelelően, de tegyen érte és akarjon jobbat, többet.

Szeretnék gyerekeket, de mellette nem zsíros kenyéren meg vízen akarok élni.Anyaság alatt pedig a háztartás bevétele csökken.

2021. aug. 28. 15:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyat válassz aki megfelel az elvárásaidnak. Nem mindig kell felfelé törekedni,magasabb cél pedig adott területen is lehet. A kenyér/víz gondolom egyébként se opció Nálad,példaként se jó.
2021. aug. 28. 15:39
 2/27 anonim ***** válasza:
47%
Komolyan, nők, ne csodálkozzatok, ha a férfiak nagy részének csak "arra" vagytok jók, ha ennyire csak anyagiakban tudtok gondolkozni... A közhiedelemmel ellentétben a férfiaknak szüksége van érzelmekre, nem pedig az anyagias nők társaságára, akik csak le akarják húzni...
2021. aug. 28. 15:39
 3/27 anonim ***** válasza:
90%

"Többször rám förmedtek már emiatt."

Kik förmedtek rád emiatt?

2021. aug. 28. 15:40
 4/27 Noren1989 ***** válasza:
87%

#3, hát az exei ;)

Nos, én amondó vagyok, hogy neked nem Magyarhonban kéne férfit keresned.

2021. aug. 28. 15:41
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Annak baj, aki ezáltal kiesik. Amúgy meg ha benned van ambíció, akkor férfiban is ilyen illik hozzád.
2021. aug. 28. 15:42
 6/27 A kérdező kommentje:

2.

Ez pont fordítva volt eddig.

Az eddig kapcsolatokban én voltam a "pénzes".

2021. aug. 28. 15:43
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen a szokásos dologról szól az egész, hogy az ember a saját kategóriájában keresgéljen. Hozzád egy hasonló képzettségű, hasonlóan karriercentrikus ember illik, és nem a buszsofőrt kell meggyőzni, hogy legyen inkább kamionsofőr, majd iratkozzon be esti tagozaton jogra. Az emberek különbözőek, különböző társadalmi csoportokra tagolhatók.

Nyilván az üzletemberhez az üzletasszony illik, a kamionsofőrhöz meg a kamionsofőrné. Nem kell a világot megváltoztatni, és a kőművest összehozni a miniszter asszonysággal. Keress a saját környezetedben hozzád illő embert!

2021. aug. 28. 15:44
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsenek ambícióim, de nem is keresek társat. Már csak azért sem, mert az én fizetésem magamra elég, de egy családhoz már kevés, azt meg nem tudom elképzelni, hogy ne adjak meg mindent a gyerekemnek, amire szüksége van és itt most alapvető dolgokról van szó. Nem egy olyan család volt a környezetemben, hogy a gyereknek egy olcsó üdítőt nem vettek meg, meg hó közepén már kölcsön kértek 5-10 ezer ft-ot. Na, én ilyen játékot nem akarok játszani.
2021. aug. 28. 15:57
 9/27 anonim ***** válasza:
81%

1, Általában ez akkor szokott baj lenni, ha ez igazából szimplán az anyagiakban nyilvánul meg. És sokszor abban nyilvánul meg, az anyagi elvárások burkolt körülírása. Tehát, ezek a "célok" csak úgy érvényesek sokaknál, ha már hozzák is a pénzt.

2, Vicces, amikor valaki nem nyújtja, amit elvár és ez is elég gyakori. Amikor mondjuk egy pultos csaj beközli ezt a szöveget úgy, hogy képtelen átgondolni mondjuk, hogy mennyibe kerül a különélés és gyereket szülne a semmire, miközben a másik egyetemre jár, azért fura.

3, Nálad amúgy mi pontosan a probléma? Azt írod, hogy az exeid háborogtak, szóval akkor mégsem olyan pasit akartál, amit leírtál. Plusz, mivel már a csapból is az folyik egyes feministáktól, hogy a férfiak többet keresnek és előnyben vannak a munkaerőpiacon, van egy jó hírem: Van egy csomó nálad pénzesebb férfi, válogass közülük.

(Egyébként kerestem többféle összegben, de sosem érdekelt, hogy a másik mennyit keres. A célok meg... Ne egyik napról a másikra éljen és ennyi nekem elég is volt. De, biztos velem van a probléma.)

2021. aug. 28. 16:02
 10/27 anonim ***** válasza:
65%

Nem szeretnél válaszolni arra a kérdésre, hogy

kik förmedtek rád emiatt?

2021. aug. 28. 16:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!