Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért panaszkodnak állandóan, hogy kihasználják őket a férfiak, közben meg ugyanolyan külsejű pasikat keresnek?
51
Mit értesz a közelen? 2-3 méterről láttam már nőt és ekkora távolságból elèg jól meg lehet őket figyelni.
Vagy azt érted nem láttam még puncit? Ebben is tévedsz. Láttam azt is, még fogtam is :) Mondjuk ennek nem sok köze van ahhoz, hogy mennyire látsz át a nőkön, ismered ki valós természetüket. Én jó megfigyelő vagyok és általában jól mérem fel az embereket. Nem csalódtam még megfigyeléseimben.
Az a nagy helyzet, hogy ha megcsalnak, szakítok és arra gondolok, hogy milyen jó volt addig az illetővel lenni, amíg el nem bszta. Milyen jókat szexeltünk, mennyire vonzott, mennyire jól éreztük magunkat.
Lehet, hogy tesz olyat, ami miatt egycsapásra megváltozik a véleményem, de azért túl átlátszó alakokkal nem szoktam kezdeni akkor sem, ha jól néznek ki és addig nagyon is azt gondolom róla, hogy egy jó kapcsolatban élek egy olyan emberrel, aki számomra kívül-belül az esetem, hiszen jól néz ki, jókat beszélgetünk, jókat szexelünk, akkor még úgy viselkedik, mint akinek én kellek. És ez egy jó és teljes érzés, függetlenül attól, hogy ugyanez következik-e utána is vagy nem, mert lerombolja ezt a képet.
Ellenben ha valami förmedvénnyel állok le, ennek az élvezetnek a fele kapásból ki is esik, mert nem vonz. Tehát a feléről már előre lemondok. Aztán itt is lehet ugyanaz a sztori vége, mint az előző esetben: vagy beválik és legalább a másik felét tudja nyújtani a dolgoknak továbbra is vagy ő is csalódást okoz, mert félredug, megüt, akármi.
Szóval miért dugnék azzal, akivel nem is akarok dugni?
Ennyi erővel inkább maradok egyedül, hiszen akkor tuti nem fog csalódás érni.
55
Ugyan már. Miért tennénk kárt bárkiben is? Annyit nem ér az egész. Elég ha online szétszivatjuk őket hülye ösztönös és felszínes mivoltuk miatt és mert ezt filozófikusan magyarázzák meg, holott a párválasztás simán ösztönös, döntéseden kívül álló dolog amelyek a genetika és evolúció szabályoz.
Én jókat szórakozom az ide irogatók hozzászólásaim, kifogáskereséseiken, indoklásaikon. Aztán meg jól szétoltom őket amiért annyira különbnek érzik magukat. Ennyi. Nekem ennyi elég, hogy szembesíthetem őket valódi természetükkel és ösztönös mivoltukkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!