Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért panaszkodnak állandóan, hogy kihasználják őket a férfiak, közben meg ugyanolyan külsejű pasikat keresnek?
"Nem biztos jobbak, de hűségesebbek. Mert nincsenek lehetőségeik."
Mégis ki a f@sz akar olyan palival lenni, aki csak azért nem csal meg, mert nincs rá lehetősége??? Nekem olyan férfi kell, aki azért nem csal meg, mert nem is akar megcsalni! A ronda hűtlen lúzerek meg hadd sírjanak otthon anyucinak, amiért nem jut nekik nő!
#27 Mi az, hogy nincsen kit ghostingolnia? A korcsoportom a társkeresőn a 38-50 volt. Mind átlagos, többnyire pocakos, őszülő vagy kopaszodó, full átlagos férfi. Diplomás is kevés volt közöttük, mert voltam olyan hülye, hogy azt nem állítottam be szűrőnek, mondván, hogy nem csökkentem tovább a saját lehetőségeimet. Ne tudd meg milyen full gáz pasik cserélgetik a nőket meg szeretőznek a feleségük mellett. Aki rám írt és jó pasi volt, az kivétel nélkül mind ilyen fiatal kigyúrt suhanc volt, aki nyilván szex miatt írt rám és azonnal ghostingoltam. Amúgy meg kopaszodó, alacsony pasik tűnnek el meg lépnek egyik kapcsolatból a másikba.
Te azért nem látod reálisan a valóságot, mert kizárólag olyan nőket veszel emberszámba, akik mutogatják magukat a neten. Ilyen alpári réteggel én szóba sem állok, nem tudom és nem is érdekel, hogy ők mit várnak el. De egy tanult, normális, átlagos ember ilyenekkel ismerkedik és a szőr feláll a hátamon amikor azt látom, milyen full gáz pasik hepciáskodnak, hogy miért vagyok 68 kiló mondjuk.
#35: Miért van az, hogyha egy nő leírja ezeket, mint te, akkor helyeseltek és megy a hogy is mondta az illető... cumizás, de ha egy férfi írja le ugyanezeket, akkor széttépitek és incelezitek?
"Te azért nem látod reálisan a valóságot, mert kizárólag olyan nőket veszel emberszámba, akik mutogatják magukat a neten. Ilyen alpári réteggel én szóba sem állok, nem tudom és nem is érdekel, hogy ők mit várnak el. De egy tanult, normális, átlagos ember ilyenekkel ismerkedik és a szőr feláll a hátamon amikor azt látom, milyen full gáz pasik hepciáskodnak, hogy miért vagyok 68 kiló mondjuk."
Na, itt dőlt el, hogy ki nem látja reálisan a valóságot... Semmit sem tudsz rólam, de egyből idevágod az elborult elmebajod.
1 barátnőmet kivéve, mind kifejezetten visszafogottak voltak. Szakmám van, jelenleg az egyetemet csinálom, de valószínűleg számodra nem vagyok tanult, mert csak. A bónusz az egészen, hogy nekem kifejezetten a teltebb csajok jönnek be.
Felfogod egyébként, hogy mennyire előítéletes vagy?
A kérdező kommentje egy másik kérdése alól, ahol azt ecseteli, hogy hogyan catfishingeli a nőket. Igen, ő a normális lovag, egy igazi szőke herceg. Vele kell összejönni, véletlenül sem a jóképű férfiakkal:
Igen. Lerendezek egy pár randit és
1. Vagy nem megyek el
2. Vagy én megyek el és akkor a reakció a pofájukon lool :))
Ez jó szórakozás.
37
Ezt nem én írtam. Baszki de szánalom vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!