Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt mivel lehet megmagyarázni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mivel lehet megmagyarázni? Miért kell a csaj sok sracnak?

Figyelt kérdés
Adott egy nagyon csunya lány a gyárban. Mindenkivel nagyon kedves, mindegy az milyen szinu, milyen nevu. Mindenkivel aranyos es beszelget, meg mosolyog. Életvidám. Viszont o maga nagyon csúnya, es dagi is. Hogy lehet hogy mégis erdekli a férfiakat? Egyszerűen en nem értem. 5-8 munkatárs mar megkerdezte tole nem-e elmenne veluk randizni. Sokan jarkalnak od beszelgetni hozzá. Mit ehetnek rajta? Es keresek ra egy teoriat. Eddig azt mondtam hogy biztos a sok pasi keves effektus miatt. Erre a válasz az volt hogy akkor miért mennek oda hozza az irodabol ah rengeteg gyönyörű csaj van. Meg másik épületből? A másik ötletem az volt hogy a férfiaknak ha csak dugni akarnal tok mindegy hogy nez ki a legcsúnyábbat is megdugjak es emiatt. Erre jott egy valasz hogy akkor egy másik műszakban levo ferfi a szabadnapjan nem jott volna be csak azert hogy vele beszelgethessen, es megdughassa. Keresem az okot. Vagy vakok lennenek a ferfiak?
2021. aug. 12. 23:27
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel nagyon kedves, mindegy az milyen szinu, milyen nevu. Mindenkivel aranyos es beszelget, meg mosolyog. Életvidám
2021. aug. 12. 23:28
 2/35 A kérdező kommentje:
Emiatt?
2021. aug. 12. 23:29
 3/35 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt a képet találom mar csak rola a neten.

2021. aug. 12. 23:44
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez neked csúnya?
2021. aug. 13. 00:07
 5/35 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, te beteg vagy?
2021. aug. 13. 00:10
 6/35 anonim ***** válasza:
95%
Az a lány nagyon szép. És ha emellé még kedves is, még jó hogy vele akarnak lenni az embernek
2021. aug. 13. 00:13
 7/35 anonim ***** válasza:
96%

Kiutott a Szputnyik, kerdezo?

37F incel

2021. aug. 13. 00:36
 8/35 anonim ***** válasza:
95%
Nagy baj van a kérdező fejében, ha harminchétefincel trolléga is lealázza. :D
2021. aug. 13. 00:53
 9/35 anonim ***** válasza:
93%

Ez a lány szép, te vagy a vak.

Másrészt nem értem, hogy hogy mersz ide bárkiről is belinkelni egy képet. Na látod, ez a különbség közted és a lány között. Még ha nem is lenne szép, akkor is többet ér mint te, aki ennyire megvan keseredve. Lehetnél te 100x szebb mint ő, akkor is ő tetszene a pasiknak🤷‍♀️

2021. aug. 13. 01:58
 10/35 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez kamu, vagy a kérdező maga a lány, csak tudathasadásos, és így akarja azt hallani, hogy szép.
2021. aug. 13. 06:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!