Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mivel lehet megmagyarázni? Miért kell a csaj sok sracnak?

"Ha nem közszereplőkről beszélünk, akkor valakiről menteni, linkelni, máshova kitenni képet az engedélye nélkül törvénybe ütközik"
Ha arra a webhelyre mutat a link, ahova a csaj S.K. toltotte fel a kepet, nem sert semmilyen torvenyt. Ha nem tetszik neki, letorli, oszt 404. Te arrol beszeltel, amikor letolti valaki, es mas helyre feltolti. Itt valszeg nem ez a helyzet, emiatt nem avatkoznak be a moderatorok.
37F incel

#21 elvileg az is, pláne, ha becsmérled. Ha a saját oldalát linkeled be külön, mint hivatkozást, az nem, maximum ha olyan szöveggel teszed közzé. De egyébként nem szoktak ezen annyira rugózni. Elvileg az is törvényellenes, ha simán le van töltve a gépedre más képe, de ezen sem szoktak fennakadni. Elég szürkezóna egyébként, ezt meg kell hagyni. Hogy pontosan honnantól foglalkoznak vele, azt rendőre válogatja. Aránylag új terület, így kb a személyes megítélésen múlik minden. A mi esetünkben elég komolyan vették, mert több sértett volt, és több vádpont. Konkrétan a rendőr, aki a vallomást felvette mondta, hogy ugyan fel kell ajánlania a békítést, de nem javasolna, hogy elfogadjuk.
Na mindegy, csak érdekességnek dobtam be, hátha valaki hasznát veszi a jövőben.

eleg erdekes iranyba ment el a tema.
igazabol az a helyzet hogy akirol szo van az jo magam vagyok. szemely szerint en csunyanak tartom magam. egy jo baratommal, aki a munkatarsam osszevesztunk, mert en szeretnem total atoperaltatni magam, mert csunya vagyok es nem szamitok nonek a sajat meglatasaim szerint. ezen o nagyon beragott es ezt vagta hozzam ha annyira csunya vagyok miert jarkalnak hozzam, meg miert hivnak el randira stb. En probaltam teoriakat mondani, hogy biztos ezert meg azert. igazabol fel sem tunt h tenyleg sokan jarnak hozzam beszelgetni csak ugy amig hozzam nem vagta.
Ezt az egyetlen egy kepet talaltam meg neten, ez meg instagrammon volt fent. de egy ideje total megbolondultam hogy ocsmany vagyok es sosem leszek olyan mint az instas szepsegek, es mind a facebookom es az instagrammom toroltem. pont ezen okok miatt szeretnem sterilizaltatni magam, es a genetikam miatt csaladot sem szeretnek, sem kapcsolatot, mert csak csalodast okoznek es csak szegyelne a baratom, illetve en is magam.
nekem az ilyen tipusu lanyok nagyon tetszenek:
egy igazi alom
ugy h igazabol egy magyarazatot keresek erre, hogy miert van ez a szituacio.
Elnezest a megtevesztesert!

Nem vagyok figyelemehes, es kur*anak meg úgysem tartom magam.
Nem Magyarországon elek, igy a gyári munkás fizetesembol is sikerült mar eleg sokat félretenni erre a celra.
A pszichologust altalaban a testverem szokta mondani, hogy nagyon kellene. De nem tudom, hogy hogyan tudna segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!