Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt mivel lehet megmagyarázni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mivel lehet megmagyarázni? Miért kell a csaj sok sracnak?

Figyelt kérdés
Adott egy nagyon csunya lány a gyárban. Mindenkivel nagyon kedves, mindegy az milyen szinu, milyen nevu. Mindenkivel aranyos es beszelget, meg mosolyog. Életvidám. Viszont o maga nagyon csúnya, es dagi is. Hogy lehet hogy mégis erdekli a férfiakat? Egyszerűen en nem értem. 5-8 munkatárs mar megkerdezte tole nem-e elmenne veluk randizni. Sokan jarkalnak od beszelgetni hozzá. Mit ehetnek rajta? Es keresek ra egy teoriat. Eddig azt mondtam hogy biztos a sok pasi keves effektus miatt. Erre a válasz az volt hogy akkor miért mennek oda hozza az irodabol ah rengeteg gyönyörű csaj van. Meg másik épületből? A másik ötletem az volt hogy a férfiaknak ha csak dugni akarnal tok mindegy hogy nez ki a legcsúnyábbat is megdugjak es emiatt. Erre jott egy valasz hogy akkor egy másik műszakban levo ferfi a szabadnapjan nem jott volna be csak azert hogy vele beszelgethessen, es megdughassa. Keresem az okot. Vagy vakok lennenek a ferfiak?
2021. aug. 12. 23:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%
Személyiségi jogok megsértése, csak szólok.
2021. aug. 13. 06:16
 12/35 anonim ***** válasza:
93%
Ez hol csúnya és hol dagi?
2021. aug. 13. 07:29
 13/35 anonim ***** válasza:
86%
Emberek, ez egy random kep netrol, a kerdes pedig egy nagyon gyenge trollkodasi kiserlet :D
2021. aug. 13. 07:41
 14/35 anonim ***** válasza:
9%

A sok joghallgatonak meg uzenem, hogy ha valaki nyilvanossa tesz egy kepet interneten, azt siman belinkelheti ide a kerdezo, vagy barki. Hiszen akit abrazol, o maga tette nyilvanossa, igazabol barki szamara elerheto amugy is.

Felhasznalni nem hasznalhatja fel, pl reklamra, de megmutatni minden tovabbi nelkul megmutathatja.

Mas kerdes, ha barmilyen nem nyilvanos kepet ide valaki kirak, az mar valoban lehet jogserto.

2021. aug. 13. 07:47
 15/35 anonim ***** válasza:
94%
14 Ez nem igaz. Mellesleg ha én kiteszek mondjuk a facebookra egy képet,amit csak az ismerőseim láthatnak és rajtuk kívül senki,akkor már alapból bukott ez az elmélet,hogy "akárki lárhatja".
2021. aug. 13. 09:37
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem csak egy random kep a netről. Es nem troll kerdes
2021. aug. 13. 11:11
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,ha már választ vársz a kérdésedre. Ezt úgy lenne pontos és fair megválaszolni,ha kitennél MAGADRÓL egy képet! Mivel azt látjuk,hogy a kérdésben szereplő lány szép,leírásod alapján rendes is. Te meg rosszindulatú és irigy vagy. Tudod ha emellé még csúnya is vagy,akkor ne csodálkozz,hogy te a kutyának sem kellesz. Egyébként még ha te lennél a világon a legszebb is elcsúfítana a személyiséged.
2021. aug. 13. 11:50
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
#14, nagyon el vagy tévedve. Ha nem közszereplőkről beszélünk, akkor valakiről menteni, linkelni, máshova kitenni képet az engedélye nélkül törvénybe ütközik. Akkor is, ha nyilvános. Egy részét nem szokták annyira szigorúan venni, de nekem spec ebből van épp rendőrségi ügyem, mert visszaéltek a képeimmel: leszedték a profiljaimról, és egy másik oldalra töltötték fel őket. És igen, a rendőrség TÉNYLEG foglalkozik ezzel (bár tény, hogy ki kell fogni egy lelkiismeretes dolgozót, de pl ha többen vagytok sértettek, mint az én esetemben, akkor ez sem nehéz).
2021. aug. 13. 11:59
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
Jot fogok ma este masztizni a kepere
2021. aug. 13. 12:13
 20/35 anonim ***** válasza:
32%

Akkor elnézést kérek, ezek szerint nem naprakész az információm a képeket illetően.

Mondjuk nem tartom túl logikusnak, hogy linkelni se lehessen nyilvános képeket :D Saját maga rakja ki mindenki, akkor meg nem mindegy, ki nézi? :D

A felhasználása az oké, legyen üldözendő, de ezzel a linkelt képpel, ha nyilvánossá van téve, mi a baj? Miért más, hogy itt nézzük meg páran, miközhen a fb random feldobálja ismerősök ismerőseinek? Nekem is dobál fel számomra ismeretleneket, akkor csukjam be a szemem, vagy ne nézzek a kit ismerhetek oszlopra?

2021. aug. 13. 13:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!