Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam úgy a randikon, mintha állásinterjún lennék?
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de valahogy mindig olyan érzésem van, mintha valami állásinterjún lennék, ahol muszáj a legjobb oldalamat mutatni, és ha nem teszem, vagyis magamat adom, vagy csak egy kicsit is hibázom, akkor finoman parkolópályára leszek téve. Ami általában egy rövidre zárt randit követő formális elköszönés "majd még találkozunk" szövegből áll, aztán vagy a teljes felszívódás, vagy néhány üzenetváltás után száraz közlése, hogy "sajnálom,de nem ". Amikor frissdiplomásként állást kerestem gyakorlatilag ugyanezeket a köröket futottam le hónapokig, ijesztően hasonló a szituáció. Ha valakivel el is jutunk több találkozóig, vagy akár kapcsolatféleségig, az is olyan személytelen,rideg és bármikor véget érhet, pont olyan bizonytalan, mint egy munkahely.
Valahogy az ember mintha valami termék lenne, és mindenkinek muszáj értékesíteni magát, ha pedig erre nem vagy hajlandó, akkor megrohadhatsz.
Ugyanezt érzem
Ha nincs szemèlyesen lehetősèged ismerkedni, akkor marad a mesterkèlt ès eröltetett húspiac, ahol először megnèzik mennyire tetszetős az àrú, utàna meg kipróbáljàk, hogy működik-e
Szar ez
De pont ez a lényeg, hogy én magamat adom és pont ezért kapok nemet.
Nyilván van olyan is, hogy én mondok nemet, mint ahogy állásinterjún is volt bőven olyan, ahonnan úgy menekültem el, hogy örültem ha nem hívtak vissza utána.
Én szerencsére soha nem voltam olyan helyzetben, hogy kvázi idegenekkel ilyen helyzetbe kerüljek, de feltehetően én is így érezném magam.
Szerintem ez a mesterkélt helyzet miatt van. Ott ülsz egy idegennel szemben egy kávézóban, és "mesélj magadról", mint egy állásinterjún :)
Én ezért szeretm a spontán ismerkedést, ahol nem úgy kezdünk neki, hogy most ismerkedünk, hanem egy semleges helyzetből alakul ki a szimpátia.
Mintha csak én tettem volna fel a kérdést. Pont a napokban voltam ilyen randin. Borzalmas volt.
Nem találtál rá a megfelelő személyre, aki mellett el merd engedni magad.
Ha rátalálsz, nem fogod állásinterjúnak érezni.
A kérdezőt a folyamat fàrasztja le
1.Ismerkedès / matchelès ( jopofizàs , érdeklődés kapcsolatteremtès fentartàs )
2.Randizàs / talàlkozàs ( döntès )
Ha okè
Mègtöbb randi
Ha nem oké ugorhatsz vissza az egyesre
Amikor érzed, hogy kezd eltávolodni, pár szavas száraz válaszokat ad a randi után, akkor előzd meg! Dobd ki őt hamarabb, mint ő megtehetné.
A kérdésedből ítélve valószínűleg te vagy a férfi és nőkkel találkozol. A fenti technika alkalmazásával tiéd az előny, és hidd el, köpni nyelni nem tudnak majd, ha te utasítod el őket, ahelyett, hogy ők tehetnék meg ezredjére is. Ennél nagyobb ütést ritkán tehetsz a női egóra, és te is jobban fogod érezni magad, hogy végre nem téged kosaraztak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!