Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Flortoles egy allasinterjun?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flortoles egy allasinterjun?

Figyelt kérdés
Arra gondotam hogy megpalyazok par poziciot, kivancsisagbol. Amugy van allasom, igy nagy veszteni valom nincs, ha osszejon csak pulsz. Arra gondoltam, ha csinos a felvetelizteto no, elkezdek vele flortolni, es megkerdezem a talalkozo vegen, hogy van-e kedbve beulni velem valahova, mert nagyon szimpatikus az interju eredmenyessegetol fuggetlenul. A masik amit kiakarok probalni meg az ingatlanugynokkel ezt a flortolest( novel persze) megnezni az ingatlant, mondani neki uljunk be valahova, es ki tudja?:D valakinek van hasonlokban tapasztalata?

2016. febr. 1. 07:47
 1/8 Költőnő? ***** válasza:
hr-essel flörtölni sztem nem jó ötlet. Amúgy mi a célod ezzel?
2016. febr. 1. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy dologra nem gondolsz: jó esetben az ingatlanos és a hr-es is foglalt. De innen szép nyerni.

Akkor szórakozz ezzel, ha a következő 15 évben sem áll szándékodban állást váltani, és ezt egészen biztosan tudod, mert később nem lehetsz biztos benne, hogy kivel futsz össze, mikor tényleg el akarsz nyerni egy állást.

Az ingatlanossal ezt egyszer tudod megjátszani, és ha leveszi, mi a pálya, körbemegy az ugatláncon, és nem kívánatos leszel az összes irodában. Tudniillik tartják egymással a kapcsolatot, kisebb területen belül mindenki ismer mindenkit, és elég egy kör e-mail, hogy szatírként híresülj el a megyében.

Nem, egyáltalán nem jó ötlet kihasználni azt, hogy szakmai okokból kénytelen veled beszélgetni egy nő, és akkor betámadni, hogy üljetek be valahova.

Ilyen szituációkban az ember lánya abszolút nem arra készül, hogy flörtöljön, pasizzon, és ha te erre indítod a beszélgetést, azt erősen félre is tudja érteni. Esetleg a hr-es azt gondolja, hogy elég sok disznóságra képes lennél a munkáért, még akkor is, ha ő nem is tetszik neked. Magyarán gondolatban leku.rváz. Nem a legjobb indítás egy beülős beszélgetéshez, ha másik egy olcsó ri.bancnak gondol, aki képes egy jó állásért idegenekkel kefélni. :) Pasiként se lesz jobb a megítélésed, mintha nőként ajánlaná fel valaki a férfi a hr-esnek, hogy nagyon kedves lesz vele, ha...

Felvételiztetési dömping alatt a hr-es örül, ha pisilni van ideje reggel 6 és este 8 között, nem fog időt pazarolni egy sikertelen jelöltre, hogy flörtölgessen, inkább csak bosszantó.

Az ingatlanos pláne rosszul fogja fogadni, elvégre egy idegen emberrel van egy üres lakásban, és ha ijedősebb fajta, még egy-két tökönrúgást is beszerezhetsz.

És még mindig benne van a pakliban, hogy a másik fél csúnya, öreg, férfi, vagy szimplán foglalt.

Pl. én ismerek egy hr-est, aki 50 éves, nő létére kopaszodik, kövér, és a modora olyan, mint egy felhergelt kiképzőtisztnek, na azt megnézem, ahogy flörtölni kezdesz vele. :D

2016. febr. 1. 08:13
 3/8 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Nincs is miről beszélni, mert ha az önéletrajzodban, pàlyàzatodban meglàtjàk a helyesíràsodat, be sem fognak hívni.

Itt kezdődik a dolog.

Egyébként a 2-es komment figyelemre méltò, ùgyhogy így flörtölgessél...

2016. febr. 1. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám, h egyből szatír lesz belőle, mert elhívott egy kávéra egy felvételiztetőt. De csatlakozom ahhoz, h nem jó ötlet az állásinterjún ilyenekkel játszadozni. Egyrészt úgyse venne komolyan a csaj, mert azt hinné, csak a munkáért csinálod, másrészt mire számítasz, h majd ott belemegy veled a flörtbe? Munka közben? Szerintem meg jól helyreteszi a viselkedésed, az meg nagyon ciki lenne. Még ha tetszenél is neki, akkor is elutasít, mert munka van, ő épp dolgozik.

Az ingatlanügynök meg simán rád hívhatja a rendőrséged, ha megijed a szándékaidtól.

Persze, ha 10/10-es pasi vagy, filmsztárkinézettel, akkor nem szóltam, csináld nyugodtan, még az 50-es kopaszodó, kiképzőtiszt hr-es is el fog olvadni tőled.

2016. febr. 1. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen élet kell ahhoz hogy ilyen beteg módon állj a csajozáshoz?!
2016. febr. 1. 09:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Informatikus vok, felsofoku angol, prince II projekt menedszer cert. Eleg jo vok a piacon. Konnyen valogathatok. Meglatjuk, ha szimpatikusok vagyunk egymasnak miert ne?
2016. febr. 1. 10:30
 7/8 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Oh, Kedves Kérdező, nagyon meghatò volt a privàtod, csak az a baj, hogy még azt a pàr szô szidkozòdàst sem tudtad helyesen leírni...

Segàz:-)

Valami gàz van veled, ha így kell csajoznod...

De tudom is, hogy mi...

Pszichiàtriàn a helyed...

Csak annyit írtam, hogy jô lenne, ha írni tudnàl, erre a vàlogatott szidalmazàsok...

Hjajj, szànalmas... Megmosolyogtatô.

2016. febr. 1. 10:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem irtam privatot! Nem szoktam felvenni az itteni dolgokat! A vulgaris szavakat, amugy is kerulom.
2016. febr. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!