Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim! Veletek volt már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Veletek volt már, hogy állásinterjún megkérdezték, hogy mikor szeretnél szülni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 11:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
gondolom ez egy diszkrét ultimátum volt. :D
2013. jan. 23. 11:04
 2/21 A kérdező kommentje:
Velem még nem fordult elő,még nem végeztem,de hallottam ilyen sztorikat,hogy fiatal nőktől megkérdezték,ezért érdekel..hogy milyen rosszindulatú emberek járnak ide......
2013. jan. 23. 11:06
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem.De én nem is szeretnék szülni,legalábbis nem tervezem.
2013. jan. 23. 11:07
 4/21 anonim ***** válasza:
47%
mivel fiatal vagy ezért kérdezték meg mert ugy vannak vele, hogy minek vegyenek fel, ha két honap mulva elmész Gyesre. ilyenkor azt kell mondani ,hogy most nem tervezel még családot alapítani, majd pár év mulva amikor kidolgoztad magad. :)
2013. jan. 23. 11:08
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem kérdezték meg, de olyan szerencsés helyen dolgozom, ahol ebből nem is lenne probléma, de pár nélkül ez a kérdés még jó pár évig tolódik.
2013. jan. 23. 11:08
 6/21 anonim ***** válasza:
Igen, az utolsó körben. Ott is hagytam őket.
2013. jan. 23. 11:09
 7/21 anonim ***** válasza:
47%
Ezt nem kérdezhetik meg, ahogy a szexuális orientációdat v. a vallásodat sem. Remélem volt nálad diktafon, mert ha nem vesznek fel csinálhatsz belőle birósági ügyet, a TASZ meg az Egyenlő Bánásmód szokott ilyenekre ugrani.
 8/21 anonim ***** válasza:
Szinte mindig megkérdezik. Gondolom azért, nehogy az legyen, hogy felvesznek és csak pár hónapig dolgozol, mert aztán jön a baba.
 9/21 anonim ***** válasza:
Így konkrétan nem,hanem hogy ha tetszik a hely,akkor meddig szándékszok maradni,mennyire tervezem hosszú távra.
2013. jan. 23. 11:11
 10/21 anonim ***** válasza:
31%
Mit kell felháborodni, meg hogy ezt nem kérdezhetik meg... Hogy ne kérdezhetnék meg? Én is megkérdezhetem tőled, max nem válaszolsz... te meg itt diktafonoznál meg bíróság... teljesen jogosan kérdezte meg a munkáltató, én is megkérdezném a helyébe. Mert ha elmegy 3 évre gyesre akkor az neki deficitet jelent, fölöslegesen alkalmazott téged, jó hogy megkérdezi. Ebben nincs semmi rossz szándék. És nem kötelező válaszolni.
2013. jan. 23. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!