Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tudom, már ezerszer megkérdezték, de zavar egy lányon, ha nagy a feneke?
"Bármit csinálok" alatt fogyókúrát, vagy sportot értesz?
Egyébként borzasztóan nézhetsz ki, ha emellett a súly mellett is orbitális feneked van.
Volt egy osztálytársam pár éve, nagyon vékony felsőteste volt, melle-válla kicsi és keskeny, a feneke viszont hátrafelé úgy kiállt, mint egy kacsának. Mindig a Kacsamesékből a házvezetőnő jutott az eszembe. Mondjuk előnytelenül öltözött, csípőnadrág, meg derékig sem érő trikó. Mint Jennifer Lopez kétszer. Úgy kellett varrni a nadrágjait, mert a konfekcióméret ami a csípőjére, fenekére jó volt, a derekán borzalmasan elállt.
Viszont mindig volt pasija, két kapcsolat között a szünet nem tartott 2 hónapig se. Úgy hallottam, most több vasa is van a tűzben. Szóval ne parázz.
képet kérünk!
amúgy meg ha nagy de még formás az ugyanolyan izgató tud lenni azoknak a csávónak akik izgulnak rá, mint pl én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!