Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavar? (fiúk válasza! )
1. kicsi több szőr van a lábomon mint egy átlag lánynak
2. van egy kicsi bajszom...
tudom le lehetne őket szedni de a szülők nem engediik -.-
A lábadon ugyse látják(a szülők)
Ha a bajuszodat kiszedeted ugyse tudnak mit tenni.
És zavarná a pasikat.
18/L
A szüleid fiút szerettek volna, vagy mi?
Komolyan beszélgess el velük...
Én igyekszem kedves lenni, de most kénytelen vagyok őszintén és nyersen megmondani: igen zavar!
18/F
Szia! Attól függ, hogy mekkora a szőr a lábadon. Az azért nem lehet valami kellemes, ha szeretkezés közben szúrja a szőröd a pasidat. Azért engem ez kicsit zavarna. :)
20/F
úristen nehogy leborotváld a bajszod :OOO
szerintem azt inkább szőkítsd ki, ha nem túl erősek/hosszúak a szálak. a lábadat meg epiláld vagy gyantázd. de persze tényleg fontos a korod, szerintem 12 13 évesen még felesleges, én sajnálom hogy olyan hamar elkezdtem..
Hány éves vagy?
Ha korba vagy már ehhez akkor a lábadról meg a punc.dról is szerintem szedd le szerintem. Bajusszal nem tudom mi az eljárás :) Lehet azért nem akarják hogy leszedd mert jobban, erősebben visszanőhet és akkor még jobban zavarna.
Engem zavarna ha a lányon "tiszta szőr minden". A "kis" bajusz szerintem majdnem mindenkinek van ami belefér...
15 múltam
és köszi a válaszokat majd eleszélgetek velük.
Szülő nem engedi....???? Erre engedély kell? Amúgy meg jó hülye a szülő, ha nem tudja h ez a lányának milyen komoly gátlás forrása!!! Bocs de mondd meg a szülődnek hogy nem muszály hülyének lennie!!!!!!!!
Amúgy a nőn két helyen legyen szőr: szép hosszú haj és szépen szedett szemöldök! Esetleg még fazonírozott punci, vagy rövidre nyírt. A szőrös lányokon nálunk is röhögtek, h milyen igénytelenek. Tényleg nem szép látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!