Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyire zavar titeket a korkülönbség?
Röviden: igen jó eséllyel ki leszel használva.
Hosszabban:
Egy 27 éves férfi (s itt nem srácot akartam írni vagy pasit), egészen más elvárásai vannak egy ilyen kapcsolatban mint neked. Ha meg akar állapodni (értsd: család, gyerek, ház stb.), ahhoz még te is gyerek vagy.
Ha nem akar megállapodni, akkor kapni fog az alkalmon és elhalmoz minden figyelmességgel, KISEBB ajándékkal, s te meg természetesnek veszed, hogy vadmacskának kell lenned az ágyban.
Aztán eltelik jó esetben egy év, s kiöregszel a szemében, mert elmúltál 18 és keresi a következőt. Te meg nézegetheted a remek kis ajándékaidat és azon merengsz, hogy összesen mennyit érnek, s próbálod visszaosztani az összeget a szex-alkalmak számával és kiderül mennyit kerestél egy-egy alkalommal.
Én 20 évesen is érzem a korkülönbség okozta eltéréseket köztem, meg a 25 éves barátom között. Nem nagy dolgok, de még úgy is sokkal érettebb nálam, hogy nem vagyok már h.ülyegyerek, de azért számít.
Egyébként 19 évesen engem átvert egy 27 éves pasi, mert naiv voltam, meg minden és kihasználta. Fiatalabb fejjel, még én se láttam azt, amit most érzékelek, hogy gond lehet. Szerintem cinkes ez a korkülönbség.
De persze van csomó ellenpélda is, a szitutól is függ.
20L
Én ugyan nem említettem pénzt sehol.. Azt akkor említeném ha legalább 30 évvel idösebbre hajtanál.
Viszont az, hogy te 10 évvel idösebbre hajtasz, merthogy "újat taníthat neked" az elég szánalmas és nem normális. Persze ö meg biztos repes az örömtöl, hogy egy hozzád hasonló kis naív tizenévest talált, párszor megdug majd és otthagy :) Csak aztán emlékezz majd erre amit itt írtam :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!