Engedjek neki? Nagyon zavar a korkülönbség.
Van egy srác, aki teljesen belémzúgott. Nagyon jóképű, ha rám mosolyog, még a lélegzetem is kihagy:) Emellett nagyon jólelkű, kedves,egyszerre magabiztos és visszafogott. Eddig szép és kerek a történet. A bibi az egészben az, hogy míg ő 24, én 35 éves vagyok.
Soha nem tetszettek a fiatalabb fiúk/férfiak, már azt sem szerettem, ha valaki egyidős velem. Most meg ez történik...
Senki nem tepert még ennyire utánam, mint ő, senki nem nézett még így rám. Az utóbbi időben több vele korú bepróbálkozott már nálam, de már az elején visszavonultak, amikor kedvesen, de határozottan visszautasítottam őket. Nála hiába jöttem az "ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat nem működhet"-szöveggel, halkan annyit mondott, hogy ez butaság. Talán megérezte, hogy nem mondtam elég határozottan, nem tudom.
Ez a srác kinézetre nem tűnik egyébként fiatalabbnak nálam, komoly gondolkodású.
Mégis... 11 év nagyon sok. Talán még úgy is, ha a ffi idősebb.
Szerintetek engedhetek neki, vagy kerüljem el?
Szerintem is, ha úgy gondolod, hogy jól kijöttök, és nem csak az vonz benne, hogy vonzódik hozzád, hanem Téged is vonz ő egy az egyben, akkor mi bajod lehet? :)
Ahhoz képest amúgy, hogy korábban én is így gondolkodtam, valahogy egy időben mégis sikerült a fiatalabb pasikat kifognom, még ha nem is ekkora különbséggel.
Jelenlegi Párom is, akivel tényleg végre végtelenül boldog vagyok, Ő is fiatalabb - bár csak fél évvel.. :$ :)
osztálytársam 15 éves, és 34 éves pasivan van együtt :D:D
amúgy ha szereted, akkor miért ne?
te is tudod, hogy a szerelembe a kor nem számít
Ne tévesszen meg a dolog:
Egy huszonéves fiú bárkivel lefeküdne, aki csak szembe jön!!
Te meg csak kinevetteted magadat, ha gy gyerekkel kezdesz,
akinek valószínűleg csak "anyakomplexusa" van.
Köszi mindenkinek!
Az az érdekes, hogy amit így felvetettetek, mind megfordult a fejemben nekem is. (Tényleg tetszik, vagy csak az, hogy én tetszem neki, kinevettetem magam, ha fiatalabbal kezdek, a szerelemben a kor nam számít, stb. Egymásnak ellentmondó érvek, pro és kontra, hogy legyen...)
Esztétikailag biztos tetszik, hiszen nagyon szép és markáns vonásai vannak, de az is tetszik bizonyosan, hogy olyan hőfokon ég, mint Rómeó.
Eddigi barátnői a kortársai közül kerültek ki, az anyakomplexushoz szerintem tőlem is idősebb nőt keresne.
Arra is gondoltam, hogy azért van úgy oda, mert zavarja, hogy nem/vagy nehezen adom be a derekam. A múltkor a belvárosban sétáltunk, jobban megbámultak minket, mintha lila tehenet sétáltattam volna. A csajok még utána is fordultak. Szóval "numerában" nem lenne hiány nála.
Szerintem veszteni valód nincs :) Bár nem tudom gyerek kérdésben hogy állsz... Ha szeretnél, és tartós kapcsolatban, lehet hogy nem ez a pasi a legjobb választás. De ha már van, akkor mindegy nem? :)
Én is ismerek olyan párokat, ahol a nő idősebb jóval. Szerintem nem gond :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!