Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engedjek neki? Nagyon zavar a...

Engedjek neki? Nagyon zavar a korkülönbség.

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki teljesen belémzúgott. Nagyon jóképű, ha rám mosolyog, még a lélegzetem is kihagy:) Emellett nagyon jólelkű, kedves,egyszerre magabiztos és visszafogott. Eddig szép és kerek a történet. A bibi az egészben az, hogy míg ő 24, én 35 éves vagyok.

Soha nem tetszettek a fiatalabb fiúk/férfiak, már azt sem szerettem, ha valaki egyidős velem. Most meg ez történik...

Senki nem tepert még ennyire utánam, mint ő, senki nem nézett még így rám. Az utóbbi időben több vele korú bepróbálkozott már nálam, de már az elején visszavonultak, amikor kedvesen, de határozottan visszautasítottam őket. Nála hiába jöttem az "ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat nem működhet"-szöveggel, halkan annyit mondott, hogy ez butaság. Talán megérezte, hogy nem mondtam elég határozottan, nem tudom.

Ez a srác kinézetre nem tűnik egyébként fiatalabbnak nálam, komoly gondolkodású.

Mégis... 11 év nagyon sok. Talán még úgy is, ha a ffi idősebb.

Szerintetek engedhetek neki, vagy kerüljem el?

2011. jan. 21. 17:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerekem, de szeretnék. Ezt megmondtam neki is, és azt, hogy épp a korkülönbség miatt mennyire mások az elvárásaink egy kapcsolattól. Én már végre szeretnék valakit, aki mellett végleg megállapodhatok, akinek gyereket szülhetek, ő meg valószínűleg még "élni" szeretne. Erre elmosolyodott, és azt mondta, hogy igen, élni szeretne, de velem.
2011. jan. 21. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:

Könnyű egy "gyereket" elcsábítani a te "35 éves rutinoddal".

Ha férfi lennél, azt írnák neked, hogy:

"ki vagy éhezve a pipihúsra?"

avagy

"kapuzárási pánikod van?"

2011. jan. 23. 19:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Na, ez a második hasonló kérdés ma :)

Én is hasonló kapcsolatban vagyok több mint egy éve,és oda nem adnám a Kedvesem 10 biztos egzisztenciájú korombeliért sem :)

Ez személyiség kérdése, és nagyon fontos, hogy hasonlóan gondolkozzatok bizonyos kérdésekről, főleg a jövőt illetően.

Ha szeretnél gyereket, az lehet, probléma lesz, de végülis ő se olyan extrém fiatal már, 25-26 éves apukák már vannak.

Összességében azt mondom, próbáld meg, de ne ugorj egyből az ágyába, előbb ismerkedjetek, beszélgessetek sokat, hogy kiderüljön,működhet-e.

2011. jan. 23. 20:08
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem csábítgattam, legalábbis nem tudatosan. Ha figyelmesen elolvasod, amit eddig írtam, és jól értelmezel szöveget, szerintem ebből kiderül.

Ha be lennék gerjedve a fiatal pasikra, hidd el, nem lenne gond a beszerzés, de akkor nem itt "rinyálnék", hogy belemenjek-e egy ilyen kapcsolatba, hanem megszerezném, amit akarok.

2011. jan. 23. 20:10
 15/20 anonim ***** válasza:

A fő kérdés mindenképpen az, hogy szerelmes vagy-e. A leírtak alapján nem hagy hidegen,az biztos :)

Nézd, mi inkább voltunk határeset (amikor összejöttünk: 28/N, 20/F) - esetetekben a srác is abban a korban van, hogy önálló egzisztenciájú, felnőtt ember lehet. (persze lehet, hogy még tanul, de ebben az esetben is hamarosan végez már.) És ha hasonló az életetek (mindketten tanultok, vagy mindketten dolgoztok, stb.) lényegében az életkor csak egy szám.

Az utcán miért néznek Benneteket? Ennyire látszik a különbség, vagy ennyire helyes a srác? :)

(Minket egyszer meg nem néztek, nem látszik a különbség.)

2011. jan. 23. 21:38
 16/20 anonim válasza:
100%
szia szerintem nyugodtan probáld meg vele az én anyám 36 éves és az élettársa az csak 28 éves most született közös gyerekük az én féltestvértem is egyben és nagyon jol kijönnek a kor különbség ellenére is és azt tudnám ajánlani hogy elsőnek ismerd meg randizgassatok és meglátod mi lessz belőle és ha összeköltöznél vele a késöbbiekben akkor kb élj vele 1 évet egy házban akkor ismered meg igazán mien is ő és ha 1 év után is szimpatikus csak akkor vállalj be tőle gyereket:) sok sikert nektek ;)
2011. jan. 23. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A 21:43-as válasza nagyon jó.

Én is azt írnám.

2011. jan. 23. 21:47
 18/20 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is hasonló cipőben jártam, akkor voltam 38 a srác 29.

Én sem akartam még csak randizni sem, de valahogy mégis úgy alakult, és minket is megnéztek mert annyira jól nézett ki a srác, hogy a csajok utána fordultak, sőt egyszer leöntötték kávéval a felszolgáló csaj annyira nézte.

Nem mentem bele a kapcsolatba, mert gyereket akartam, igaz Ő is, de még az idősebb testvérei is fiatalabbak voltak nálam. Én hosszútávú kapcsolatot kerestem és arra gondoltam ha vele jól is alakul mi lesz 10év múlva.

Nem engedtem a csábításnak, és nagyon megbántam, és nem csak a szex miatt.

Igaz azóta férjhez mentem gyereket szültem, boldog vagyok, de eszembe jut néha a srác.

Ne gondolkozz, ha tetszik és ez kölcsönös, még ha nem is lesz hosszútávú a kapcsolat. De ezt nem tudhatod.

2011. jan. 23. 21:51
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!

Hát tényleg nem hagy hidegen, különben nem is foglalkoztatna. A korkülönbség nem látszik, mert amikor még nem tudtam, hogy valójában hány éves, olyan harminc körülinek véltem. Nagyon jól néz ki, azért nézték. (minket, az túlzás, őt nézték a lányok. Meg esetleg rajtam azt, hogy mit "lóg" ezzel a tök átlagos nővel.)

Örülök neki, meg jól esik a rajongása, de szerelmes nem vagyok.

2011. jan. 23. 21:54
 20/20 anonim válasza:

21,51-es vagyok.

Ne gondold azt hogy "csak" átlagos vagy. ha veled egy idős lenne, akkor is ezt gondolnád?

A szerelem nem jön elsőre, de lehet hogy másodikra sem. Ha nagyon vonz, az pont elég hogy jól érezd magad.

Ja és a srácnak sokáig nem volt olyan lány akivel meglenne az a plusz ami nálam megvolt. És én is azt gondoltam, pont én?

De miért? Azért mert fiatalabb és jól néz ki?

2011. jan. 23. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!