Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim! Veletek volt már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Veletek volt már, hogy állásinterjún megkérdezték, hogy mikor szeretnél szülni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 11:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez azért nincs így, mert bármikor hazudhatom azt, hogy nem akarok szülni, aztán lehet, hogy már terhes is vagyok. Normális, profi HR-es ilyet nem kérdez, hanem óvatosan kipuhatolja rákérdezés nélkül a családi állapotod, motivációdat stb. Sokat elmond a cégkultúráról, ha ezt így neked szegezik.
2013. jan. 23. 11:16
 12/21 PT-Daniel ***** válasza:

Mivel jogilag nem engedelyezett ez a kerdes, ezt nyugodtan el is mondhatod, hogy erre elvböl visszautasitod a valaszt - de ez egy allasinterjun nem biztos, hogy növeli az eselyedet.

Ezert a legszerencsesebb ebben az esetben azt mondanod, hogy: "En abban sem vagyok biztos, hogy egyaltalan szeretnek, de ha megis biztosan nem az elkövetkezendö 5 evben." Hiszen mit csinal, ha megis? Ha felhozza indoknak, sajat magat vadolja!

2013. jan. 23. 11:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt. A valaszom az volt, hogy nem kerult meg ez szoba a parommal.

Szomoru, hogy megkulonboztetesnek vagyunk ki teve mi, ebben a korban levo nok.

2013. jan. 23. 11:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy ha hazamegyek és bármerre eldobok egy könyvet minimum 1 HR-est eltalálok vele, u.h. hidd el nekem, hogy nem kérdezhetik meg - persze lopni sem szabad, de annak is megvan a tövényi tényállása, ugyanúgy mint ennek. Tény, hogy ennek ellenére meg szokták kérdezni legalább közvetve óvatosan, mert ők is tudják, hogy ha vki bizonyitani tudja, hogy csak ezért nem kapja meg az állást, akkor el fogják meszelni a céget.
2013. jan. 23. 11:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem kérdeztek még ilyet, bár az is igaz, hogy olyan munkakörben dolgoztam mindig, amit gond nélkül végezhetek otthonról, szóval nem is igazán számít.

Az mindenesetre biztos, hogy egy ilyen kérdést határozottan visszautasítanék, mert úgy gondolom, hogy a munkáltató a képzettségem, a tesztjeim és a referenciáim alapján vegyen fel, ne azért mert nem tervezek gyereket.

2013. jan. 23. 11:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

ÓÓÓÓÓÓ nekem ennél érdekesebb dolgokat kérdeztek amikor 3 éves volt a fiam és munkát kerestem.

Volt aki megkérdezte hogy akarok-e még szülni. Mondtam nem.

Volt aki megkérdezte hogy a gyermek sokat betegeskedik-e az óvodában..

Majd hozzátették hogy az a gond hogy kisgyermekem van mert az sokat betegeskedik, és sokat fogok hiányozni. Ekkor már tudtam hogy itt nem fogok dolgozni, de kíváncsi voltam meddig mennek el. Így azt mondtam hogy nem szokott betegeskedni, de ha ne adj isten beteg lenne, akkor sem én, hanem a nagymama maradna otthon a kicsivel mivel velünk él.

Erre a válasz:

-"hááát de mi van ha a mégis meggondolná magát és újra szülne??? Maga még olyan fiatal."

Erre én:

- Nem akarok több gyermeket. HA gondolja akkor a szerződésbe bele is írhatjuk hogy nincs több gyerek, ha mégis akkor azonnal kirúghat.

Erre a pasas.

- Ezt nem teheti meg, és amúgy is..sosem tudhatom hogy mit hoz a jövő. Lehet mégis lesz..

Na itt volt az a pont amikor elmosolyogtam magam, és azt mondtam a pasasnak hogy nem fogom azért kipakolni magam hogy a segge alatt dolgozzak. Mondtam hogy nincs szánalmas, undorítóbb viselkedés ennél amit most ő levágott. Fecsérelte az időmet, holott az első mondatban megmondhatta volna, sőt a hirdetésben rögtön ki is írhatta volna, hogy gyerekes anyukák vagy szülni vágyó nők ne jelentkeznek.

Majd ott hagytam őket..

Tudjátok mi a legnagyobb meglepetés? Hogy ez a sértés annyira fájt akkor hogy egy életre megjegyeztem a kis cég nevét és a pasas nevét is.

Majdnem 20 évvel később amikor a hasonló kis vállalkozásomnál felvétel volt, ez a férfi jelentkezett. Nagyon meglepett amikor rájöttem ki ül velem szemben munkát kérni..

42/N

2013. jan. 23. 11:38
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Amikor 18 lettem és utána is kérdezték, pedig pasim se volt. Aztán volt egy jó 10 éves kapcsolatom és akkor is kérdezgették. SZÉGYELHETIK MAGUKAT! főként mert a pasimnak (orvosilag is ki volt mutatva, hogy) nem lehetett gyermeke csak mesterséges úton.

Most már így a 40-hez közelítve leszoktak a kérdezgetésről. Nem azt kérdezik, hogy szeretnék-e, hanem hogy van-e.... szerencsére!

MINDEN MUNKÁLTATÓ AKI ILYET KÉRDEZ SZÉGYELHETI MAGÁT!

2013. jan. 23. 11:41
 18/21 anonim ***** válasza:
7-es és 14-es vagyok, 16-osnak riszpekt. (39/F)
2013. jan. 23. 11:46
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Alap kérdés egy állásinterjún egy nőtől :-P

Én is megkérdeztem mindig, amikor nőt interjúztattam.

2013. jan. 23. 12:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Pl egy olyan munkahelyen, ahol sokáig tart megtanulni a munkát, belejönni a munkarendbe, igenis számít, mikor akar szülni. Adott egy állás, jelentkeznek rá 100an. Felvesznek egy nőt, aki ott dolgozik 7 hónapig, már kezdi érteni, mit csinál, erre elmegy szülni. Akkor vegyenek fel a helyére mást, aki 1.5 évig van ott csak, mert jön vissza az előző. Erre rúgják ki azt, aki már belejött a munkába, mert aki szülni volt, ismét fogalma sincs semmiről.

Egy titkárnő esetén ez 3 év bosszúságot okoz a főnöknek, szóval teljesen jogos kérdés a mai világban.

2013. jan. 23. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!